در ادامه ی بخش قبل به ذکر خواص و فواید زرد چوبه برای سلامت بدن می پردازیم
ترکیبات آلی فعال موجود در زردچوبه سبب بهبود عملکرد کبد می شوند و سطح سموم را در بدن کاهش می دهند. زردچوبه ضمناً با تحریک سیستم لنفاوی بدن و داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی به سم زدایی بدن کمک می کند.
وجود کورکومین کلسترول بد خون را کم کرده و از تصلب شرایین جلوگیری می کند.
در طب سنتی، زردچوبه اغلب به عنوان ماده ی تقویت کننده ی حافظه، افزایش تمرکز و توانایی شناختی محسوب می شود. به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی سبب تحریک فعالیت عصبی می شود و از آلزایمر و زوال عقل جلوگیری می کند.
کورکومین موجود در زردچوبه در واقع ماده ای همه کاره است. پژوهش ها ثابت کرده است که این ماده سبب تعادل هورمونی می شود. به همین دلیل می تواند افسردگی نوسانات خلقی، اضطراب و استرس را کنترل کند.
زردچوبه در کنار تمام فوایدی که دارد، ماده ای آلرژی زا محسوب میشود. برخی از عوارض جانبی مصرف بیش از حد زردچوبه عبارتند از تهوع، سرگیجه و اسهال. دقت کنید که مصرف هر ماده ای چه دارویی و چه خوراکی در حد اعتدال برای بدن مفید است. پس در مصرف زردچوبه زیاده روی نکنید.
منبع : درمان بیماری ها با زردچوبه