گیلاس میوه هسته دار است که بیشتر در ترکیه، امریکا و ایران رشد میکند از آنجایی که این میوه خوشمزه را معمولا رسیده می چینند شما می توانید به مدت سه روز آن ها را نگه دارید ولی بعد از آن زمان ممکن است رو به خرابی بروند. گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارش بسیار پرفایده می باشد. گیلاس ملین است و یبوست را نیز از بین می برد. از این میوه افراد دیابتی نیز می توانند استفاده کنند زیرا نشاسته کمی دارد و قندش برای این افراد زیانبار نیست اما بهتر است قبل از آن با پزشک خود مشورت نمایند و در خوردن آن زیاده روی نکنید.
از این میوه برای کاهش چین و چروک های پوست استفاده کنید. برای رفع خستگی پوست ، چند عدد گیلاس را له کنید و به مدت نیم ساعت روی پیشانی بگذارید، سپس بشویید. همچنین این میوه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از پیری زودرس جلوگیری می کند.