اگر شغل شما ایجاب میکند که همواره در حالت نشسته قرار بگیرید به شما توصیه می شود که هر از گاهی از روی صندلی و جای خود بلند شوید و قدم بزنید. مطالعات جدید نشان داده ؛ نشستن بیش از حد باعث افزایش اضطراب میشود.این مطالعات در دانشگاه در زمینه فعالیتهای فیزیکی در استرالیا انجام شده است ، از 14 نفر حاضر در این تست ؛ 7 نفر از آن ها در مورد بزرگسالان و جوانان و 2 نفر دیگر در مورد کودکان و نوجوانانی و 5 نفر دیگر اشتراکی بین این 2 گروه انجام شده است .
کودکانی که بیشتر از دو ساعت در روز در جلوی مانیتور و تلویزیون نشسته اند استرس بیشتری نسبت به بقیه داشته اند . جالب تر از آن این است که کسانی که مضطرب هستند گرایش بیشتری به تماشای برنامه های تلویزیونی و یا انجام کارهای نشستنی در طول روز دارند .آنها تمایل دارند از ارتباطات دور باشند و در جایی بی تحرک و آرام بنشینند ، افرادی گوشه گیر و منزوی هستند ، باید خود را در دامن اجتماع و ارتباطات گروهی رها کنند ، ارتباط و زنجیره ای طبیعی بین کاهش استرس و ورزش دیده شده است .بی تحرکی و نشستن طولانی مدت هیچ ارتباطی به گروههای سنی متفاوت ندارد افراد در هر سنی که باشند بی تحرک بودن شان باعث افزایش اضطراب و نگرانی های شان می شود .
[caption id="attachment_36478" align="alignnone" width="800"]پس منتظر چه هستید از الان شروع کنید شما می توانید با ورزش های کم آغاز کنید تا به ورزش های 45 دقیقه ای و یک ساعته برسید ، میدانید که با ورزش کردن و پویا بودن بدن ، مغز هورمونی به نام آندروفین ترشح میکند که حالت شخص را بهبودی میبخشد و باعث شادمانی بیشترمی شود .از منزل خارج شوید به طبیعت و فضاهای سبز سفر کنید این مکان ها برای کم کردن استرس شما مفید می باشند . چطور میتوان در کارهایی که تحرک کمی را می طلبد شادی خود را حفظ کنیم و فعالیت بیشتری داشته باشیم؟
شما میتوانید این تمرینها را در محل کارتان یا در هنگام برگشت به خانه تان انجام دهید :
از انجام این فعالیت ها تسلیم نشوید و مطمئن باشید که مفید واقع خواهند شد .