با فواید و مضرات روغن پالم آشنا شویم

روغن پالم چگونه تهیه می شود

روغن پالم یا روغن نخل از مغز میوه  نخل تهیه شده است  و برخلاف تمام تبلیغات منفی، مزایایی برای سلامتی بدن نیز دارد از جمله بهبود سطح انرژی، بهبود بینایی، جلوگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به جلوگیری از پیری زود رس. این روغن همچنین برای زنان باردار نیز مفید است. اما به علت داشتن چربی های اشباع می تواند کلسترول بد خون را بالا ببرد و برای قلب مضر باشد.

روغن پالم در آفریقا، آسیای جنوب شرقی و برخی از کشورهای آمریکای جنوبی به عنوان روغن پخت و پز استفاده می شود.

خواص روغن پالم برای سلامتی

با برخی از خواص روغن پالم آشنا شویم

1.افزایش سطح انرژی

بتاکاروتن یکی از اجزاء اصلی روغن پالم است و برای افزایش سطح انرژی و تعادل هورمونی مفید است.

2.بینایی

بتاکاروتن موجود در این روغن برای بینایی مفید است. مقدار زیاد آنتی اکسیدان در این روغن وجود دارد و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. آنتی اکسیدان های موجود در این روغن می توانند باعث کاهش خطر ابتلا به آب مروارید و ماکولا شوند.

3.قلب و عروق

در روغن پالم هر دو نوع کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL) وجود دارند و در بدن تعادلی بین این دو کلسترول وجود دارند. این روغن برای کسانی که دچار چربی خون هستند احتمال سکته قلبی و مغزی را افزایش می دهد. اما برای افراد سالم مشکلی ایجاد نخواهد کرد و حتی می تواند مفید باشد.

4.جلوگیری از سرطان

آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در این روغن با خنثی سازی رادیکال های آزاد از جهش سلولی و ابتلا به سرطان پیشگیری می کند.

5.زنان باردار

کمبود ویتامین، سلامت زنان باردار و جنین را تهدید می کند. در این روغن مقادیر زیادی ویتامین دی، آ و ای و جود دارد. وجود این روغن در رژیم غذایی زنان باردار مفید است و نیازهای بدن آن ها و جنینشان را تأمین می کند.

منبع : با فواید و مضرات روغن پالم آشنا شویم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.