چگونه سنگ کلیه را درمان کنیم

جنس سنگ کلیه چیست

سنگ های کلیه از جنس نمک کلسیم یا دیگر نمک های اسیدی مثل اوریک اسید می تواند در بدن تشکیل شود و درد شدید ایجاد کند. حدود 80% از سنگ های کلیه از جنس کلسیم هستند. کلسیم معمولی در بدن در ترکیب با اگزالات یا کربنات  سنگ تشکیل میدهد. دلایل اصلی تشکیل سنگ کلیه رژیم غذایی نامناسب، رژیم حاوی اگزالات بالا، مصرف مکمل های کلسیم مصنوعی، کم آبی بدن، عدم تعادل pH، آلرژی، چاقی، کمبود مواد معدنی و یا عدم فعالیت است. بهترین درمان سنگ کلیه اصلاح رژیم غذایی است

بهترین غذا ها برای درمان سنگ کلیه

آب: کم آبی موجب کمتر کار کردن کلیه ها و سنگ سازی می شود به همین دلیل باید در طول روز به میزان کافی آب بنوشید

جوانه: مصرف غلات جوانه زده خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می دهد. چون فیتیک اسید کمتری در جوانه ی دانه ها وجود دارد.

رژیم های غذایی گیاهی: افراد گیاهخوار به مراتب ابتلا به سنگ کلیه را کمتر تجربه می کنند.

آبلیمو: نوشیدن مخلوط آبلیمو با آب داغ، به دفع سنگ کلیه کمک می کند.

مواد غذایی غنی از منیزیم: خوردن غذاهای پر منیزیم مانند آووکادو سبب جذب بیشتر کلسیم و کاهش سنگ کلیه می شود.

چه خوراکی هایی سنگ ساز هستند

خوراکی هایی دارای اگزالیک اسید زیاد مثل اسفناج، ریواس، گوجه فرنگی، بادمجان، چغندر،  کدو خورشتی، سیب زمینی شیرین، بادام زمینی، بادام، زغال اخته، تمشک، توت فرنگی، جعفری و کاکائو خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهند.آب گریپ فروت نیز می تواند احتمال تشکیل سنگ های کلیه را بیشتر کند.گوشت قرمز دفع کلسیم از بدن را افزایش می دهد که سبب می شود کلسیم خروجی در کلیه ها رسوب کند.کافئین نیز به دلیل مدر بودن و ایجاد کم آبی برای بدن برای افراد مبتلا به سنگ کلیه مناسب نیست.

چند روش طبیعی برای درمان سنگ کلیه

مصرف 250 میلیگرم منیزیم در روز مانع تشکیل سنگ می شود.مصرف ویتامین E و 50 میلی گرم ویتامین ب 6 : ویتامین ب 6 سطح کلسیم اگزالات در بدن را کاهش می دهد آلوورا، بلور های نمکی در ادرار را کاهش می دهد

اسانس برای درمان سنگ کلیه

اسانس طبیعی لیمو ، کبد را سم زدایی و کلیه ها را از خطر تشکیل سنگ کلیه محافظت میکند. مصرف دو قطره اسانس لیمو یا مرکبات دیگر مانند پرتقال همرا با آب در روز یا ماساژ آن روی شکم مفید است.

منبع :چگونه سنگ کلیه را درمان کنیم

راه هایی برای از بین بردن لکه ها و تمیز کردن خانه


تمیز کردن خانه
تمیز کردن خانه

از بین بردن لکه ها  و تمیز کردن خانه

در این نوشته روش های مختلفی برای از بین بردن لکه ها و تمیز کردن خانه آشنا می شوید.

 

پاک کردن لکه های سمجی که از چکه کیسه زباله ایجاد شده

یک عدد لیمو ترش را برش بزنید و آن را روی لکه بکشید. می بینید که لکه به راحتی پاک می شود.

 

تمیز کردن مخلوط کن

مخلوط کن را با آب گرم و یک قطره صابون مایع پر کنید. سپس آن را روشن کنید تا هم بخورد. پس از خالی کردن آب و صابون دیگر مخلوط کن به راحتی تمیز می شود.

 

تمیز کردن اسفنج ظرفشویی

اسفنج ظرفشویی باکتری های زیادی در خود جمع می کند. به ویژه اگر دائماً درون سینک ظرفشویی باشد. برای تمیز کردن آن می توانید اسفنج را 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا باکتری ها بمیرند و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس آن را بیرون بیاورید. البته دقت کنید در اسفنج شما مواد پلاستیکی به کار نرفته باشد که ذوب شوند.

 

ساییدن لکه های کف زمین

گاهی لکه های سمجی روی زمین خانه ایجاد می شود که به راحتی پاک نمی شوند. برای اینکه با سایش و راحت تر بتوانید این لکه ها را از بین ببرید بهتر است از یک مسواک استفاده کنید.

 

پاک کردن لکه های آب

به دلیل رسوبات، لکه های آب گاهی به سختی پاک می شوند. برای پاک کردن آن ها می توانید از کمی سرکه استفاده کنید تا کار شما راحت تر شود.

 

جوش شیرین

جوش شیرین کاربرد زیادی در تمیز کردن لکه های سخت دارد. هنگام شستشوی لباس ها کمی جوش شیرین نیز به کار ببرید. لباس ها تمیزتر از همیشه خواهند شد.

 

تمیز کردن وسایل استیل

استفاده از آب و صابون می تواند درخشش وسایلی از جنس استیل را به آن ها باز گرداند. استفاده از پارچه میکروفایبر همراه با الکل نیز تمیز کننده است.

 

تمیز کردن رایانه

برای تمیز کردن رایانه یک قاعده کلی وجود دارد که مواد شیمیایی مانند استون، الکل اتیلیک، تولوئن، اتیل اسید، آمونیاک و متیل کلراید نباید با آن تماس پیدا کند. بهتر است از دستمال نرم و مواد شوینده ملایم یا سرکه سفید برای تمیز کردن آن استفاده کنید. ابر جادویی نیز قدرت پاک کنندکی فوق العاده ای دارد.

 

پاک کردن لکه های چربی

برای پاک کردن لکه چربی از فرش یا سطوح دیگر، 4 واحد الکل را با یک واحد نمک مخلوط کنید و با آن لکه را پاک کنید. اجازه بدهید این مواد روی فرش خشک شوند و سپس جاروبرقی بکشید.

 

تمیز کردن تابه سوخته

بهترین راه برای تمیز کردن تابه سوخته، استفاده از سرکه، آب و جوش شیرین است.

 

امیدواریم این نکات برای از بین بردن لکه ها و تمیز کردن خانه شما به کار بیاید.

منبع: راه هایی برای از بین بردن لکه ها و تمیز کردن خانه

8 روش موثر برای ایجاد انرژی مثبت در خانه

چگونه انرژی منفی و مثبت منتشر میشود؟

تا به حال برای تان اتفاق افتاده  که بعد از صحبت کردن با فردی احساس ناخوشایندی داشته باشید ؟ ما زمانیکه با کسی صحبت میکنیم انرژی ها را تبادل میکنیم ،همانطور که می دانید کلام ما، حاوی انرژی است. حتما با این تیپ افراد برخورد داشته اید که همیشه وقتی با آن ها حرف میزنید، پر از انرژی منفی و غم و شکایت هستند، و مسائل زندگی را حل نشدنی می بینند، بنابراین انرژی  منفی که از کلام این افراد ساطع می شود در خانه و یا محل کار شما باقی می ماند. به عکس افرادی که همیشه در هر شرایطی پر از انرژی مثبت هستند ، انرژی و امید را به شما هم منتقل میکنند. ما در این مقاله قصد داریم ، روش های جذب انرژی مثبت را معرفی کنیم.

1. آویزان کردن خمسه(حمسه) نزدیک در ورودی

خمسه نوعی تعویذ است و سابقه بسیار کهنی دارد .در مذهب شیعه بسیار مورد توجه بوده است به خصوص در ایام عاشورا از آن استفاده میکنند اما این نماد خیلی پیش تر از اسلام وجود داشته است . در بسیاری از فرهنگ ها از حمسه برای دوری از چشم بد و دفع انرژی های منفی استفاده میشود.

hang-a-hamsa

2.استفاده از کانی پیریت در قفسه ی کتاب

پیریت برای ایجاد یک سیر دفاعی در برابر انرژی های منفی،آلاینده های زیست محیطی و حملات احساسی و فیزیکی را دارد.

decorate-with-pyrite

 

3.سوزاندن مریم گلی سفید

در طول تاریخ مردم بسیاری از فرهنگ ها مریم گلی سفید را به منظور افزایش انرژی مثبت میسوزاندند.

burn-sage

4.اسپری مریم گلی

هنگامی که وسیله ای جدید برای خانه تان خریداری میکنید به آن مریم گلی اسپری کنید تا انرژی منفی به داخل فضای خانه شما وارد نشود.

spray-sage

5.قرار دادن بامبو

گیاه بامبود در اصول فنگ شویی بسیار مورد توجه بوده است و نگه داشتن آن در خانه به شما آرامش میدهد و استرس را دور میکند

add-lucky-leaves

 

6.سوزاندن کندر (عود)

روشن کردن کندر موجب ایجاد صلح و آرامش و از بین بردن اضطراب و استرس میشود.روشن کردن عود های خوشبو و عطر های گیاهی نیز به همین گونه است.

burn-frankincense

7.استفاده از عطر گل یاس

استشمام کردن بوی گل یاس ، حس خوشایندی را به شما منتقل میکند و مشکلاتی مثل عدم تمرکز را از بین می برد.

add-jasmine

8.روشن کردن آباژور سنگ نمک هیمالیایی

بهترین و مناسبترین روش مقابله با یونهای منفی، استفاده از لامپهای نمکی اصل هیمالیا می باشد . سطح لامپهای نمکی معدنی و اصل هیمالیا پس از روشن شدن چراغ به تدریج گرم شده و رطوبت طبیعی هوا را جذب کرده و کلرید سدیم  ( نمک طبیعی ) را به یونهای کلرید ( منفی ) و سدیم ( مثبت ) تجزیه می کند.نور تولید شده توسط لامپ موجب افزایش آرامش، و کاهش استرس میشود.

turn-on-a-himalayan-salt-lamp

 منبع : 8 روش موثر برای ایجاد انرژی مثبت در خانه

چه ویتامین هایی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند

چگونه بدن را تقویت کنیم

حتما این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که می گوید : خوردن یک سیب در روز شما را از دکتر بی نیاز می کند،در حقیقت خوردن خوراکی های حاوی ویتامین های مشخص به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا بتواند در برابر بیماری ها مقاومت کند. در ادامه به ویتامین های مفید برای سیستم ایمنی بدن می پردازیم

ویتامین C بخورید

با ویتامین C در برابر ابتلا به بیماری های مختلف مصون می شوید . کمبود آن، بدن را مستعد ابتلا بهبیماری می کند. خوراکی هایی مثل نارنگی، پرتقال، گریپ فروت، توت فرنگی، فلفل، اسفناج، کلم پیچ، کلم بروکلی از جمله غذاهای غذاهای غنی، سرشار از این ویتامین هستند .مصرف روزانه ویتامین C برای سلامتی بسیار مهم است، زیرا بدن شما این ویتامین را نه تولید می کند و نه ذخیره می کند،اما خوشبختانه بسیاری از موا غذایی حاوی ویتامین  C هستند و لازم نیست از قرص های ویتامین C استفاده کنند

محافظت بدن با ویتامین B6

وجود ویتامین B6 برای حمایت از واکنش های بیوشیمیایی سیستم ایمنی بدن حیاتی است. مرغ و ماهی های آب سرد مانند ماهی تن و سالمون، نخود و سبزیجات سبز از مواد غذایی غنی از ویتامین B6هستند.

ویتامین E

ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که به محافظت بدن در برابر عفونت کمک می کند.آجیل، دانه ها و اسفناج، کلم بروکلی،فلفل دلمه ای از مواد غذایی غنی از ویتامین E می باشند.

منبع :چه ویتامین هایی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند

چه موادی دندان را زرد و چه موادی سفید می کند

رنگ دندان به چه عواملی بستگی دارد

رنگ دندان ها به عوامل مختلفی مانند سیگار،ژنتیک،بیماری های گوناگون و غذاهای مختلف بستگی دارد. بسیاری از افراد پس از ابراز نارضایتی شان نسبت به زردی دندان ها دست به دامن مواد شیمیایی سفیدکننده و دندانپزشکان می شوند، بی آنکه بدانند راه های دیگری هم برای سفید کردن شان وجود دارد.

هنگامی که افراد به دندان های زرد می اندیشند اولین چیزی که آن را مقصر می دانند ؛ قهوه است. اما در این میان ممکن است مواد دیگر نیز در این زمینه نقش داشته باشند.موادی که حتی فکرش را هم نمی کنند که موجب لکه دار کردن دندان های صدفی شان گردد، برای جلوگیری از زرد شدن بیش از حد این مواد راه های ساده ای وجود دارد ؛ نوشیدن آب فراوان و مسواک زدن بعد از غذا.همچنین برخی از موادغذایی خنثی کنندگان خوبی برای اسیدهای موجود هستند و می توانند از زرد شدن دندان ها جلوگیری کنند . در ادامه به خوراکی هایی که دندان را زرد و  سفید میکنند می پردازیم.

خوراکی هایی که دندان را زرد میکنند

1.توت ها

توت میوه ‌ای پرخاصیت و البته پرکالری است. توت ها شامل ده تا شانزده گونه می‌باشند، یک صد گرم توت که تقریبا معادل یک فنجان است حاوی 61 کالری انرژی است،درحالی که این میوه ها دارای آنتی اکسیدان بسیاری به نام آنتوسیانید می باشند و سلامت بدن تان را تضمین می کنند،توت ها همیشه رفتار مسالمت آمیزی با دندان هایتان ندارند.

آن ها غنی از رنگ هستند ؛ توت سفید ،شاه توت ، بلوبری و غیره . به هر شکلی خورده شوند رنگ های خود را بر دندان ها باقی می گذارند ؛ چه به صورت آبمیوه ،ژله ، مربا و چه به صورت های دیگر .

2.چای و زردی دندان

چای سیاه که پراستفاده ترین چای در دنیای غرب است، در واقع همان چای سبز است که برگ هایش را بیشتر خشک می کنند، و این کار باعث می شود طعم و رنگ آن تغییر کند، برگ چای، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم و بسیاری از مواد دیگر می باشد .

[caption id="attachment_36172" align="alignnone" width="800"]چای و زردی دندان چای و زردی دندان[/caption]

افرادی که در کل کره خاکی چای می نوشند دو برابر بیشتر از کسانی هستند که قهوه مصرف می کنند و همچنین باید خاطر نشان شد که چای دو برابر بیشتر از قهوه رنگ دندان ها را تغییر می دهد خصوصا چای سیاه ،

چای معمولی یا سیاه لکه های زردی را بر روی دندان تا مدت ها به وجود می آورد. دمنوش ها و چای های دیگر نیز چنین رنگ های چسبنده ای را دارند، اما نسبتا کمتر موجب زردی می گردند.

3.سرکه بالزامیک

در قدیم از این سرکه برای درمان عفونت های ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می شده است. سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است خاصیت آنتی اکسیدانی می توانند عملکرد ضد پیری سلول های بدن، ضدسرطان و ضدبیماری های قلبی عروقی داشته باشند. خاصیت ضدقارچی هم دارد.

با همه ی خواص ارزشمندی که این نوع سرکه دارد، مصرف افراطی آن می تواند به مرور زمان، به دلیل بالا بودن میزان اسیدیته، زخم هایی را در ناحیه دهان و مری ایجاد کند و سبب کاهش پتاسیم خون شود.

رنگ تیره و طبیعی این سرکه خوشمزه که گیاهخواران و سالاد دوستان طرفدار سخت آن هستند اگر بلافاصله پس از خوردن شسته نشود برای مدت ها بر روی دندان ها می ماند ،یک راه حل ویژه وجود دارد،اگر در سالادتان کاهو وجود دارد باید خوشحال باشید زیرا که کاهو مواد چسبنده سرکه را از روی دندان هایتان پاکسازی می کند.(کاهو ها را حسابی بجوید.)

4.سس گوجه فرنگی و کاری

عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌ العاده آن می ‌شود, پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتی ‌اکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل می ‌شود.

[caption id="attachment_36171" align="alignnone" width="800"]سس گوجه فرنگی و کاری سس گوجه فرنگی و کاری[/caption]

از جمله خواص کاری می ‌توان به محافظ کبد، ضد میکروب، ضد نفخ، محرک معده، مقوی معده، معرق، دارنده ویتامین C، ضد سرطان و خنثی‌ کننده رادیکال‌ های آزاد اشاره کرد.

رنگدانه هایی که در کاری، سس گوجه فرنگی و حتی سس سویا وجود دارد  رنگ دندان ها را زرد میکند ,همچنین گوجه فرنگی تا مقدار قابل ملاحظه ای اسید دارد، سس هایی که رنگ های روشن تری دارند معمولا گزینه بهتری برای طعم دار کردن غذا و سفید نگه داشتن دندان هستند.

لیست خوراکی هایی که دندان را سفید میکنند

1.شیر و پنیر

در سراسر دنیا تعداد بسیار زیادی از انواع پنیر وجود دارد،پنیر غذای پروتئین دار کاملی است و منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد و کاملا می تواند جایگزین گوشت شود ،به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند به جای آن پنیر مصرف می کنند.

همچنین شیر نیز منبع خوبی برای املاح مورد نیاز بدن انسان ‌ها همچون کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و غیره می باشد که برای رشد مو و ناخن یا برای رشد کودکان مفید است اما مقادیر بیش از حد آن، به خصوص در بزرگسالی، می‌تواند آسیب زا باشد.

لبنیاتی همچون شیر و پنیر به دو روش دندان ها را سفید می سازند ؛ اول آنکه موجب ترشح بیشتر بزاق دهان می شوند و بزاق دهان اسید موجود در موادغذایی را خنثی می کند و باعث شسته شدن آسان تر آن ها می گردد , دوم ؛ به دلیل مقدار کلسیم بالایی که در آن ها وجود دارد به مینای دندان استحکام می بخشد.

2.سیب

این میوه‌ پرخاصیت علاوه بر این که یک میان وعده‌ ایده آل محسوب می ‌شود سرشار از مواد مغذی ضروری برای بهبود عملکرد بدن است. سیب با عملکرد آنتی اکسیدانی هستند که با سلول ‌های سرطان ‌زا مقابله می ‌کنند، قدرت دفاعی بدن در مقابل عفونت‌ ها را بالا می ‌برد.

[caption id="attachment_36170" align="alignnone" width="800"]سیب سیب[/caption]

سیب شامل موادی مانند ملیک اسید می باشد که به نوعی طعمی همانند تارت را در دهان بوجود می آورد، که موجب افزایش بزاق دهان می شود و همچنین دارای بافت فیبری ای می باشد که غذاهایی که در لای دندان گیر کرده اند را خارج می کند.

مسلماً سیب نمی ‌تواند جای مسواک را بگیرد اما به بهداشت دهان و دندان کمک زیادی می‌ کند. گاز زدن و جویدن این میوه برای سلامت لثه ‌ها بسیار مفید است.

3.آناناس و سفیدی دندان

آناناس یک سفیدکننده طبیعی دندان می باشد، باید گفت که آناناس در مواد تشکیل دهنده بسیاری از سفیدکننده های شیمیایی قرار دارد و دارای آنزیم هایی با نام بروملین است که آن می تواند درخشندگی دندان ها را به ارمغان آورد و به خوبی قادر است لکه های زرد رنگی که بر روی دندان ها چسبیده را بکند.

[caption id="attachment_36168" align="alignnone" width="800"]آناناس و سفیدی دندان آناناس و سفیدی دندان[/caption]

همچنین بروملین موجود در آناناس باعث التیام زخم ها نیز می شود در حقیقت موجب می گردد که مواد مغذی سریع تر به زخم ها برسد , آناناس سرشار از پتاسیم است؛بنابراین خوردن آناناس تازه در افراد مبتلا به فشار خون بالا باعث کنترل میزان فشار خون می ‌شود و آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند موجود در آناناس به پایین آمدن سطح کلسترول بدن کمک می ‌کنند، و در نتیجه از بروز بیماری ‌های قلبی جلوگیری می ‌کند.

4.بروکلی

در بین گیاهان خوردنی، بروکلی مقام اول مبارزه با سرطان را از آن خود کرده است ، ویتامین C و بتاکاروتن موجود در بروکلی از بروز آب مروارید در چشم‌ ها پیشگیری به عمل می ‌آورد. این آنتی اکسیدان ‌ها همچنین از سلول‌ های مغزی در برابر حمله‌ ی رادیکال‌ های آزادی که به حافظه آسیب می ‌زند، محافظت می ‌کند.

[caption id="attachment_36169" align="alignnone" width="800"]بروکلی بروکلی[/caption]

مانند سیب ،بروکلی نیز سرشار از فیبر می باشد که دندان ها را تمیز و سفید میکند،البته این به شرطی  است که آن را به صورت خام بخورید . این گیاه غنی شده از مقدار بسیار بالای آهن می باشد که باعث تقویت مینای دندان و محافظت بیشتر دندان ها می شود.

5. توت فرنگی

توت فرنگی، که به عنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. فشارخون را پایین می آورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می نماید ,پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم می باشد.

درست است ما در ابتدای مبحث به این پرداختیم که توت ها باعث لکه و زردی می شوند، اما در این میان استثناهایی نیز وجود دارد و آن توت فرنگی است. این میوه از ملیک اسید تشکیل شده دقیقا مثل سیب ، همچنین فیبر بالایی را دارد و این ویژگی نشان دهنده آن است که با خوب جویدن آن می توانید موادغذایی را از روی دندان پاک نمود.

توصیه می شود که توت فرنگی را به دندان هایتان بمالید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه بر روی دندان ها باقی بمانند،سپس دندان هایتان را مسواک کنید.

منبع: چه موادی دندان را زرد و چه موادی سفید می کند