حقایق جالبی در مورد چپ دست ها

در مورد چپ دست ها چه می دانید

چپ دست ها ،به طور میانگین ۱۰ درصد از جمعیت دنیا را تشکیل داده اند چرا چپ دست ها همیشه یک معما برای دیگر افراد بودند ؟چه چیزی موجب تمایز شخصیت این افراد و بارز نشان دادنشان نسبت به راست دست ها وجود دارد ؟ در ادامه با برخی ویژگ های چپ دست ها می پردازیم.

[caption id="attachment_36143" align="alignnone" width="800"]در مورد چپ دست ها چه می دانید در مورد چپ دست ها چه می دانید[/caption]

1.آن ها در فعالیتهای ورزشی موفق تر هستند

حتی اگر افراد ندانند که فردی چپ دست است اما مهارت های ورزشی بالایی که از خود نشان می دهد باعث می‌شود مورد توجه قرار گیرد و در آخر با یک مصاحبه کوتاهی، به چپ دست بودن اش پی خواهیم برد ، موضوع اینجاست که چرا این افراد در دنیای ورزشی موفق تر هستند؟

چرا چپ دست ها در ورزش موفق تر هستند

محققین دریافته اند که افراد چپ دست در ورزشهایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند موفق تر هستند ، دلیل دیگر آن قدرت رقابتی که در چپ دستان بیشتر از راست دستان است

چپ دست ها به درستی می‌تواند موقعیت خود را پیش‌بینی کند و در روابط اجتماعی حس رقابت و مشارکت چپ دستان نسبت به دیگر افراد قوی تر است . ورزشکارهای چپ دستی که در بیسبال ، بوکس، هاکی و تنیس فعالیت دارند ، بهتر از راست دست ها قادر هستند افکار رقیب شان را پیش‌بینی کنند و حرکت درست را انجام دهند .

[caption id="attachment_36141" align="alignnone" width="800"]چرا چپ دست ها در ورزش موفق تر هستند چرا چپ دست ها در ورزش موفق تر هستند[/caption]

2.صورت های کشیده تری دارند

با توجه به مطالعات جدید و تستی که از افراد گوناگون گرفته شده است اشخاصی که چهره‌ی لاغر و کشیده تری دارند ۲۵ درصد بیش از دیگر افراد چپ دست بودند که البته این نوع چهره ها بیش از دیگران مستعد به بیماری سل می باشند .البته ناگفته نماند که افراد راست دستی هم وجود دارند که شکل چهره شان به اینگونه می باشد اما در تستی که گرفته شده است تعداد چپ دستان در این نوع شکل ظاهری بیشتر بوده است .

3. در علم ریاضیات  قوی تر می باشند

تا به حال به این مسئله دقت داشته اید که چپ دستان در طول زندگی ‌شان به طرزی خاص در انجام عملیات ریاضی سریع تر بوده اند ، همواره در طول تاریخ شایعاتی در رابطه با توانایی‌های ریاضی و چپ دستان وجود داشته است .

آزمایشی بین ۲۳۰۰ دانش آموز در ایتالیا که سنشان بین ۶ تا  ۱۷ سال بود و  در مورد مسائل گوناگون ریاضی از آنان سوالاتی پرسیده شد  و ۱۰ درصد از این دانش آموزانی که قریب به اتفاق چپ دست بودند مسائل را بهتر حل می نموده اند .گفته شده است که این افراد ارتباط بهتری با ناحیه چپ و راست مغزشان برقرار می کنند ،به همین دلیل روندی که در پیش می‌ گیرند سریعتر خواهد بود .

4.آنها کمتر از دیگر افراد زیر سلطه نیمکره‌ ی چپ مغزشان قرار دارند

۹۵ درصد از راست دستها زیر سلطه نیمکره ی چپ شان قرار دارند که زبان شناسی در آن قسمت واقع شده با این حال چپ دستان تنها ۷۰ درصد زیر سلطه نیمکره ی چپ شان هستند و می توانند با ۳۰%  دیگری که در اختیار دارند توانایی زبان شناسی خود را در دو ناحیه مغزشان را  به طور مساوی تقسیم کنند و از آن بهره بگیرند،در واقع به نوعی، آن را به نیمکره راست مغز منتقل می کنند .

[caption id="attachment_36142" align="alignnone" width="800"]آنها کمتر از دیگر افراد زیر سلطه نیمکره‌ ی چپ مغزشان قرار دارند آنها کمتر از دیگر افراد زیر سلطه نیمکره‌ ی چپ مغزشان قرار دارند[/caption]

این مسئله این را روشن می کند که افراد چپ دست با این که از ناحیه راست مغز خود پیروی می‌کنند؛ اما می‌توانند در عین حال توانایی چشمگیری نیز در عرصه زبان شناسی و زبان های گوناگون داشته باشند .

5.آنان مستعد مبتلا شدن به آلرژی، میگرن و بیماری‌ های دیگر می باشند

با توجه به گزارشاتی از New york Times  تحقیقاتی انجام شده نشان می‌دهد افراد چپ ‌دست بیش از دیگران از ناتوانایی های خود، سردردها ، میگرن و غیره رنج می کشند و بیش از دیگران در معرض ابتلا شدن به بیماری هایی همچون ؛ ورم و زخم روده، نازایی ، اختلالات بطنی می باشند که در هرکدام بدن به بافت خود آسیب می‌ رساند .

5.آنها بیش از دیگران از اختلالات خوابی در عذاب هستند

آزمایشی بر روی  ۱۰۰ بیمار انجام شده که آن ها را به دو گروه راست دست ها  و چپ دست ها تقسیم نموده اند و  در نتیجه آن متوجه شده اند که ۶۹ درصد از راست دست ها در هنگام خواب حرکات اندامی دوجانبه داشتند و در مورد چپ دست ها ۹۴ درصد آنان به این اختلال مبتلا بودند ، با اینکه اختلالات خوابی در همه افراد می تواند بروز دهد اما در چپ دست ها شدید تر خواهد بود .

منبع :حقایق جالبی در مورد چپ دست ها

با وظایف دکتر زنان و زایمان آشنا شوید

رشته زنان و زایمان چیست

این رشته یک رشته تخصصی بالینی است که به پیشگیری، تشخیص و  درمان بیماری های مرتبط با دستگاه تولید مثل خانومها و مراقبت های قبل ، حین بارداری و بعد از زایمان می پردازد.  این رشته ترکیب دو حیطه تخصصی می باشد که عبارتند از:

Obstetrics

متمرکز بر مراقبت از زنان قبل ، حین و بعد از زایمان است

Gynecology

تشخیص و درمان بیماری های دستگاه تناسلی و تولید مثل زنان و بیماری های پستان است.

تاریخچه رشته زنان و زایمان

از سال 1330 بخش جراحی های زنان به مرور در بخش های زنان و زایمان بیمارستان گوهرشاد تشکیل و بعد به بیمارستان امام خمینی منتقل شد. همچنین پس از آن در شهرهایی نظیر: تبریز، شیراز، اهواز و مشهد نیز تاسیس شد. در سال 1342 گروه آموزشی بیماری های زنان و زایمان تشکیل گردید.

دوزه آموزش تخصصی این رشته:

فرد متقاضی ابتدا می باید هفت سال رشته پزشکی را پشت سر بگذارد  سپس برای گرفتن تخصص به مدت چهار سال باید در این رشته تحصیل کند. در کشور ما این رشته فقط برای خانومها می باشد. رشته زنان و زایمان،جز رشته های پر استرس محسوب می شود؛ بنابراین خیلی از علاقه مندان به رشته پزشکی تمایلی به ورود به آن را ندارند.

وظایفی که در بخش زنان به دستیاران آموزش داده می شود، شامل زایمان واژینال طبیعی، زایمان واژینال و طبیعی بدون اپیزیوتومی، زایمان واژینال غیر طبیعی (فورسپس، وکیوم و بریچ) انواع سزارین، مراقبت از حاملگی های پرخطر،سرکلاز، کورتاژ مول، کورتاژ تخلیه ای، هیسترکتومی (ابدومینال و واژینال)، حاملگی اکتوپیک، سیستکتومی تخمدان و میومکتومی. لازم به ذکر است برخلاف رشته های داخلی و جراحی، ورود به دوره های این رشته بسیار دشوار و سخت است و تنها تعداد معدودی پذیرفته می شوند.

برخی از خانمها برای بیماری های زنان و یا حاملگی خود مخصوصا بانوانی که قصد زایمان طبیعی دارند،به ماما مراجعه می کنند و ماما های عزیز هم در خود تبحر کافی را دارند اما اگر مسائل زیر را دارید و یا داشته اید در طول بارداری بهتر است تحت نظر متخصص زنان و زایمان باشید:

  • اگر سن شما بالای 35 سال است
  • حاملگی خارج از رحم
  • سابقه سقط جنین
  • سابقه زایمان زودرس
  • پارگی رحم
  • سپسیس (یک عفونت خطرناک است)
  • فشار خون بالا
  • بند ناف پرولاپس

امیدواریم اطلاعات این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد

منبع :با وظایف دکتر زنان و زایمان آشنا شوید

با فواید بامیه آشنا شوید

بامیه چه گیاهی است

بامیه گیاهی یک ساله است که ارتفاع آن به دو متر می رسد. میوه های مخروطی و چند ضلعی دارد، رنگ آن سبز است و اندازه اش به یک انگشت می رسد. گل های آن زرد رنگ است و قسمت مرکزی آن تقریبا سرخرنگ است .رویش اصلی این گیاه درمناطق گرم آفریقا و آسیا است اما امروزه در دیگر نقاط جهان نیز کشت می شود. گیاه این میوه معطر است و عطری شبیه به میخک دارد. در کشور ما معمولا از آن در خورشت استفاده می شود ،اما در کشورهای دیگر به صورت خام و در سالاد مصرف می کنند. البته امروزه در کشور ما نیز  بامیه به صورت کنسروی و مربا و ترشی نیز استفاده می شود.  بامیه از ارزش غذایی زیادی برخوردار است از جمله خاصیت ضد التهابی، ملین، کاهش قند و چربی خون، ضد سرطان. در ادامه به خواص درمانی بامیه می پردازیم

ارزش غذایی بامیه

این میوه سرشار از ویتامین ث، آ ، منیزیم و پتاسیم است. بهترین خواص درمانی این میوه برای درمان و ناراحتی های دستگاه گوارش است زیرا از جذب باکتری های مضر معده جلوگیری میکند. از لحاظ طب سنتی طبع بامیه سرد و تر است. بنابراین افرادی که مزاج سرد دارند بهتر است که آن را با ادویه های گرم از جمله فلفل، دارچین و زنجبیل استفاده کنند.

از دیگر خواص این میوه می توان به کاهش قند خون و چربی خون اشاره کرد. فیبر موجود در بامیه مانع جذب کلسترول موجود در غذا می شود همجنین به دلیل داشتن پتاسیم کافی برای افرادی که فشار خون بالا دارند بسیار مفید است. بنابراین افرادی که دارای چربی خون و فشار خون هستند بهتر است این میوه را در رژیم غذایی روزانه شان جای دهند.

خواص درمانی بامیه

1.رفع کم خونی

این میوه به دلیل دارا بودن آهن و فولات بسیار برای کم خونی مفید است. به علاوه مواد مغذی موجود در آن باعث افزایش قوای جسمانی بدن می شود.

2.بازیابی قوای بدنی

یکی از خواص این میوه بالا بردن سیستم ایمنی بدن است زیرا حاوی ویتامین ث است. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و همین طور بدن را در برابر عفونت ها محافظت می کند.

3.کاهش وزن و درمان یبوست

این میوه سرشار از فیبر است که کمک به کاهش وزن می شود. همچنین مانند مابقی سبزجات به درمان یبوست نیز کمک می کند.

4.تقویت استخوان ها

کلسیم موجود در بامیه برای پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت استخوان ها بسیار مفید است. و همچنین از آرتروز و روماتیسم نیز جلوگیری می کند.

 منبع :با فواید بامیه آشنا شوید

خواص شگفت انگیز نمک صورتی چیست

درباره نمک صورتی چه میدانید

نمک صورتی ماده ای بسیار نایاب و کمیاب است که از معادن سنگی نمک در نواحی کوههای هیمالیا استخراج می شود. حدود 98 درصد این نمک را کلرید سدیم تشکیل می دهد و مابقی آن خالص است و دارای عناصری نظیر پتاسیم، کلسیم و منیزیم می باشد. وجود پتاسیم باعث ایجاد طعمی متفاوت در این نمک می شود. حنی اگر بخواهید می توانید در تهیه غذا و پخت و پز نیز از آن استفاده نمایید.

نمک صورتی چه مصارفی دارد

از دیگر مصارف نمک صورتی می تواند به جنبه تزیینی آن اشاره کرد. برای ساخت آباژور و چراغ های تزیینی و زیبایی از آن استفاده می شود. برخی بر این باورند که این نمک می تواند ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن را تامین کند. البته  کلرید سدیم در هر دو وجود دارد ولی نمک صورتی بدلیل اینکه ید کافی ندارد، بهتر است بیشتر از نمک یددار استفاده کنند تا برای متابولیسم سلولی و غده تیروئیدشان مفیدتر باشد.

فواید درمانی نمک صورتی

  • ایجاد تعادل الکترولیتی
  • تنظیم میزان آب درون و بیرون سلول های بدن
  • کمک به کاهش ریفلاکس اسید
  • تقویت استخوان ها
  • فشار خون پایین تر
  • کمک رسانی به روده جهت جذب مواد مغذی
  • بهبود گردش خون
  • جلوگیری از گرفتگی عضلات
  • کمک به تنظیم متابولیسم

منبع :خواص شگفت انگیز نمک صورتی چیست

رژیم خام گیاه خواری 15 روزه

رژیم خام خواری چه فوایدی دارد

هدف از رژیم خام گیاه خواری 15 روزه ، دفع سموم از بدن، 5 کیلو کاهش وزن، داشتن پوستی روشن و چهره ای با نشاط، آرامش و خواب عمیق، تقویت اراده و افزایش اعتماد به نفس است. در این مقاله برنامه غذایی روزانه رژیم خام خواری را آورده ایم.

[caption id="attachment_36113" align="alignnone" width="800"]رژیم خام خواری چه فوایدی دارد رژیم خام خواری چه فوایدی دارد[/caption]

روز اول:

صبحانه: مربای هویج + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص

شام: 30 عدد بادام + 10 انجیر + یک نوع میوه

روز دوم:

صبحانه: مربای سیب + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص

شام: 5 قاشق کنجد خام + 5 عدد خرما + یک نوع میوه

روز سوم:

صبحانه: مربای موز + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + 5 عدد خرما + یک عدد میوه

شام: 10 عدد بادام هندی + 10 عدد انجیر + یک نوع میوه

روز چهارم:

صبحانه: مربای خیار بوته ای + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + 5 عدد خرما + یک عدد میوه

شام: خرما 7 عدد + 5 عدد مغز گردو + یک عدد خیار و یک نوع میوه

[caption id="attachment_36114" align="alignnone" width="800"]روز چهارم روز چهارم[/caption]

روز پنجم:

صبحانه: مربای به + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + انجیر 5 عدد + یک عدد میوه

شام: 50 گرم نارگیل + 5 عدد خرما + یک نوع میوه

روز ششم:

صبحانه: 50 گرم جوانه ی گندم + عسل + 10 عدد بادام + میوه

نهار: سالاد مخصوص + یک عدد میوه

شام: 40 عدد بادام + 5 عدد خرما + یک نوع میوه

 روز هفتم:

صبحانه: مربای هویج + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + 5 عدد خرما + یک عدد میوه

شام: 5 قاشق کنجد + 10 انجیر + یک نوع میوه

 روز هشتم:

صبحانه: مربای سیب + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + 5 عدد خرما + یک عدد میوه

شام: 30 عدد بادام + عسل + یک نوع میوه

 روز نهم:

صبحانه: مربای موز + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص

شام: 500 گرم میوه ی فصل

[caption id="attachment_36115" align="alignnone" width="800"]روز نهم روز نهم[/caption]

روز دهم:

صبحانه: مربای خیار + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + میوه یک عدد

شام: 30 عدد بادام + 10 انجیر + یک نوع میوه

روز یازدهم:

صبحانه: جوانه ی گندم + 10 عدد بادام + عسل + میوه

نهار: سالاد مخصوص

شام: خرما 7 عدد + 5 عدد مغز گردو + یک عدد خیار و یک نوع میوه

روز دوازدهم:

صبحانه: مربای شاه توت + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص

شام: 50 عدد بادام + میوه ی فصل یک عدد

روز سیزدهم:

صبحانه: مربای گیلاس + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص

شام: 300 گرم انگور یا سایر میوه ها

روز چهاردهم:

صبحانه: مربای زردآلو + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + 5 عدد خرما + یک عدد میوه

شام: 10 عدد بادام هندی + 5 عدد انجیر + یک نوع میوه

روز پانزدهم:

صبحانه: مربای آلبالو + شیر بادام یک لیوان، یا یک لیوان شربت عسل

نهار: سالاد مخصوص + یک عدد میوه

شام: 40 عدد 4 مغز + 10 انجیر + یک نوع میوه

نکته مهم:

توجه کنید در طول این 15 روز

برنامه میان وعده ساعت 10 صبح : سیب درختی یا آب سیب و عرق شاطره

عصرانه: میوه ی فصل مانند خیار بوته ای 4 عدد یا هندوانه و عرق کاسنی پیشنهاد شده است.

طرز تهیه ی سالاد مخصوص:

جوانه ی گندم، کاهو، خیار، کلم، سیب درختی، 2 قاشق کنجد، پودر نارگیل یا بادام، کشمش، 4 قاشق روغن زیتون، لیموترش تازه و کمی نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. برای طعم بهتر سالاد، می توانید یک قاشق عسل نیز اضافه کنید.

طرز تهیه ی شیر بادام:

50 گرم مغز بادام خام شیرین را  کنده، همراه با 3 قاشق عسل محلی به اضافه ی 4 لیوان آب در مخلوط کن بریزید و به مدت 5 دقیقه به هم بزنید. از 4 لیوان شیر بادام به دست آمده، صبح یک لیوان و عصر نیز یک لیوان دیگر بنوشید. این نوشیدنی باید آرام آرام در مدت 5 دقیقه میل شود.

[caption id="attachment_36112" align="alignnone" width="800"]طرز تهیه ی شیر بادام طرز تهیه ی شیر بادام[/caption]

طرز تهیه ی شربت عسل:

یک لیوان آب خنک، یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی و لیمو ترش تازه مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه آرام آرام بنوشید.

تهیه ی مربای خام:

میوه ی فصل مثل شاه توت یا موز یا سیب را همراه با یک قاشق مرباخوری عسل، یک قاشق غذاخوری پودر بادام خام و نصف لیموترش تازه مخلوط کنید.

توصیه های زیر را توجه کنید

1. بین وعده ها میوه بخورید.

2.به جای میوه می توانید دو لیوان آب سیب یا لیموترش تازه و عسل بخورید.

3.ورزش کنید.

4.غذا را زیاد بجوید تا زودتر احساس سیری کنید.

5.در مدت 15 روز، غذای پخته شده نخورید.

6.فرآورده های حیوانی مثل گوشت و لبنیات نخورید.

7.نان نخورید و نوشیدنی های گرم ننوشید.

8.روزانه بین 6 تا 8 لیوان آب بنوشید.

دکتر جمشید خدادادی

منبع: http://fruitarian.blogfa.com/post-151.aspx

منبع 2 :رژیم خام گیاه خواری 15 روزه