آیا خواب عمیق در جوان ماندن تاثیر دارد؟

تاثیر خواب بر جوانی

قبلا خوابیدن و به خواب فرو رفتن آسان تر از حال بود ، به کودکان نگاه کنید که چگونه به خواب میروند حتی طوفان و گردباد و زمین لرزه نیز نمی تواند آنان را از خواب نازشان بیدار کند چه برسد به زنگ ساعت !مساله اینجاست که با بالا رفتن سن، خوابیدن نیز مشکل تر می شود ؛ از به دستشویی رفتن های مکرر گرفته تا غلتیدن در رختخواب مان . آیا این علائم نشانگر آن هستند که جوانان به همان اندازه که پا به سن می گذارند  به خواب کمتری احتیاج دارند؟خیر ، یکی از محققین UC Berkeley در مطالعات اخیرش به این گونه ، این مساله را پاسخگو می باشد ؛

همانطور که سن بالا می رود  و مشکلات خوب خوابیدن نمود پیدا میکند ، احتمال اختلالات و بیماری ها نیز بیشتر می شود .

 به گفته دکتر روانشناس Matthew Walker

در آینده ای نه چندان دور ، بدلیل وجود اختلالات و کمبود خواب باید گفت که تقریبا هر بیماری ای توان آن را پیدا خواهد کرد که ما را ازبین ببرد . ما برای یافتن راه حلی برای حل این اختلال، روند خوبی را طی کردیم ، اما با این حال در بسط دادن سلامت مان به حد کافی قوی نبوده ایم . ما هم اکنون می بینیم که خواب و تقویت خوابیدن یک مسیر جدیدی برای درمان و حل این مشکل می باشد .

کم خوابی چه عوارضی دارد؟

عوارض  کم خوابیدن افراد در معرض این امراض قرار می دهد ؛ بیماری های قلبی ، دیابت ، سکته ، اضافه وزن و آلزایمر .همه ما میدانیم که چطور بد خواب شدن ما را در روز بعد گیج و کسل می کند ، افراد مسن تر این ناهوشیاری و منگی یک خواب ضعیف را کمتر متوجه می شوند .تغییر این موقعیت به شب هایی که آدم احساس خستگی کمتری داشته باشد چیزی نیست که در انتظارمان باشد تا به سال های بازنشستگی مان برسیم ، این مسیر ناراضی بودن از بد خوابیدن ها از سن 30 سالگی شدت می یابد و به تدریج به سمت بی خوابی منجر میگردد .

منبع : آیا خواب عمیق در جوان ماندن تاثیر دارد؟

اثر مصرف نمک در فشار خون بالا چیست

1ارتباط فشار خون بالا با مصرف نمک

به طور کلی افرادی که فشار خون بالا دارند، زمانی که نمک مصرف نمی کنند، فشار خون آن ها افت می کند. مصرف نکردن نمک، حتی از افزایش فشار خون نیز جلوگیری می کند.

یک بررسی انتشار یافته در سال 2014 در نشریه الکترولیت ها و فشار خون نشان می دهد کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی می تواند تعداد مرگ ناشی از فشار خون بالا، بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی را کاهش دهد.نتایج یک بررسی دیگر در سال 2016 در دانشگاه مک مستر نشان داد برخلاف تفکر عوام، کاهش مصرف نمک در رژیم های غذایی کم نمک ممکن است مفید نباشد و احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی و مرگ را نسبت به افرادی که به مقدار متوسط نمک مصرف می کنند، افزایش دهد.

همیشه باید به یاد داشت که بدن به مقدار کمی سدیم نیاز دارد اما نمک اضافی می تواند منجر به افزایش فشار خون، افزایش احتمال بروز بیماری قلبی و سکته مغزی گردد.

خانم های باردار با فشار خون بالا، حین دوران بارداری باید مقدار نمک مصرفی خود را با چک کردن تحت کنترل داشته باشند.

توصیه هایی برای افرادی که فشار خون بالا دارند

  • به هنگام پخت غذا، مقدار زیادی نمک اضافه نکنید.
  •   از گیاهان و ادویه جات به جای نمک استفاده کنید.
  • از خوردن غذاهای فرآوری شده، فست فودی و نوشیدنی های ورزشی که حاوی سدیم بالایی هستند حتی اگر طعم شوری ندارند، خودداری کنید.
  • از خوردن غذاهای کنسرو شده که مقدار سدیم بالایی دارند پرهیز کنید.

 

منبع 1 :top10homeremedies.com/pregnancy/lower-high-blood-pressure-pregnancy.html

 

مواد غذایی ضد آلزایمر را بشناسید

چه مواد غذایی برای آلزایمر مفید است

بیماری آلزایمر، یکی از شایع ترین علل اختلال در عملکرد مغز و زوال عقل است. اگرچه پزشکان علت این بیماری را ژنتیک دانسته اند ، اما علت دقیق بروز این بیماری مشخص نشده است . در ادامه به برخی مواد غذایی مفید برای پیشگیری از این بیماری به شما معرفی میکنیم.

مصرف ویتامین C و E

پژوهش ها نشان داده اند مصرف ویتامین های C و  E به شما کمک می کند تا به خوبی با مواد شیمیایی که بر روی مغز اثر می گذارند، مبارزه کنید. بنابراین ضروری است از میوه ها و سبزیجات غنی از ویتامین C و E استفاده کنید.ویتامین C در فلفل قرمز، کلم بروکلی و توت فرنگی، و ویتامین E در روغن زیتون و بادام موجود می باشند.

مصرف ویتامین های گروه B

ویتامین های گروه B نقش به سزایی در پیش گیری از بیماری آلزایمر دارند. فولات، B6 و B12  ویتامین هایی هستند که سطح هموسیستئین را کنترل می کنند. این اسید آمینه می تواند مغز را تحت تاثیر قرار داده و احتمال حمله آلزایمر را افزایش دهد. سبزیجات با برگ های سبز تیره و لوبیا های خشک، منبع غنی از فلات به شمار می روند.

 

 

مصرف ویتامین های گروه B 
مصرف ویتامین های گروه B 

مصرف ویتامین A و آهن

ویتامین A و آهن از دیگر مواد شیمیایی هستند که در جلوگیری از ابتلا به آلزایمر نقش مهمی دارند. این مواد مغذی را می توان در سبزیجاتی مانند کدو تنبل، کدو، گوجه فرنگی و هویج یافت. البته مقدار ویتامین A و آهن موجود در همین مواد غذایی به صورت پخته می تواند حین فرآیند پخت و پز کاهش یابد.

مصرف ویتامین A و آهن 

مصرف ویتامین A و آهن

مصرف منیزیم و پتاسیم

غذاهایی سرشار از منیزیم و پتاسیم می توانند عملکرد بدن و ظرفیت مغز را تقویت کنند. و از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند . شما می توانید این مواد مغذی را در لوبیا ها و حبوبات بیابید.

مصرف منیزیم و پتاسیم 

مصرف منیزیم و پتاسیم

 منبع 1 :vkool.com/how-to-prevent-alzheimers-disease

منبع2: مواد غذایی ضد آلزایمر را بشناسید

 

چگونه از آلزایمر پیشگیری کنیم؟

پیش گیری از آلزایمر با مواد غذایی

بیماری آلزایمر، یکی از شایع ترین علل اختلال در عملکرد عقل و زوال آن است. اگرچه علت دقیق بروز این بیماری مشخص نشده است اما به نظر می رسد کمبود برخی مواد شیمیایی مهم در مغز افرادی که مبتلا به این بیماری هستند، در بروز این عارضه نقش جدی داشته است.به همین دلیل داشتن یک رژیم غذایی مناسب می تواند احتمال بروز این بیماری را کاهش دهد. رژیم غذایی مناسب برای پیش گیری از بروز بیماری آلزایمر، شامل دسته بندی های غذایی زیر می باشد.

غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3

همه ما می دانیم که اسیدهای چرب امگا 3، نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارند اما بسیاری از مردم نمی دانند که مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان به طور طبیعی از بروز بیماری آلزایمر نیز جلوگیری می کنند.نمونه هایی از مواد غذایی حاوی اسید چرب امگا 3 عبارتند از ماهی آزاد، شاه ماهی، ماهی تن سفید و هم چنین دیگر مواد غذایی نظیر تخم کتان، روغن زیتون و گردو.

 

غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3
غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3

میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید ها

فلاونوئید ها در گروه مواد غذایی آنتی اکسیدانی جای می گیرند. فلاونوئید ها، مواد شیمیایی محافظی هستند که از گیاهان در برابر تابش نور خورشید حفاظت می کنند. فلاونوئید ها هم چنین از بروز بیماری آلزایمر نیز جلوگیری می کنند. میوه های غنی از فلاونوئید عبارتند از سیب ها، زغال لخته، سیر، گریپ فروت، لوبیا و اسفناج.

 

میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید ها 
میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید ها

پودر کاری

اگر از نقش مهم کورکورمین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی و یک ترکیب ضد آمیلوئید اطلاع داشته باشید هرگز پودر کاری را به عنوان یک ماده غذایی موثر در پیش گیری از بروز آلزایمر، از لیست مواد غذایی خود از قلم نخواهید انداخت.جالب است بدانید مردم هند کم تر از مردم سایر کشور ها به بیماری آلزایمر دچار می شوند، چرا که آن ها عادت دارند در پخت غذاهای خود از پودر کاری استفاده کنند. مواد تشکیل دهنده اصلی پودر کاری، کورکومین است که به داشتن مغزی با عملکرد بهتر، حافظه ای قوی و توانایی فکری بالا کمک می کند. بنابراین برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر بهتر است از پودر کاری در هر وعده غذایی خود استفاده نمایید.

پودر کاری 

منبع : چگونه از آلزایمر پیشگیری کنیم؟

تقویت ناخن با روغن بادام

راههای تقویت ناخن

یکی از روشهای تقویت ناخن ها، استفاده از روغن بادام است. ویتامین E و دیگر آنتی اکسیدان های موجود در بادام از شکننده بودن و ضعیف شدن ناخن ها جلوگیری می کنند. خاصیت رطوبت رسان آن، ناخن ها و کوتیکول های شما را سالم و مرطوب نگه می دارد. هم چنین ماساژ دادن آن ها با روغن بادام به بهبود گردش خون کمک می کند. بدین ترتیب به منظور استفاده از خواص بادام برای حفظ سلامتی ناخن هایتان می توانید از  روش زیر استفاده کنید

نحوه استفاده روغن بادام روی ناخن

  • پیش از خواب شبانه، چند قطره روغن بادام روی ناخن هایتان بریزید و آن را ماساژ دهید.
  • پیش از خوابیدن، دستکش نخی بپوشید.
  • صبح روز بعد، ناخن هایتان را با آب گرم بشویید.
  • می توانید از این درمان زیبایی هر روز استفاده کنید.

 منبع : تقویت ناخن با روغن بادام