در این نوشته مهمترین نکات مصاحبه شغلی موفق را خواهید خواند. اگر آگهی شغل دلخواهتان را دیده اید، کار اصلی شما تازه شروع شده است. حتی خبره ترین و زبده ترین افراد نیز برای هر مصاحبه ی شغلی باید خود را آماده کنند. مهارت های مصاحبه ی خوب داشتن، آموختنی هستند و هیچ فرصت دیگری برای شما وجود ندارد تا بتوانید تاثیر مثبت دیدار اول را بر رئیس خود بگذارید.
رعایت نکات زیر مصاحبه کننده را متقاعد می کند که شما فرد مناسبی برای کار هستید.
مواردی از زبان بدن وجود دارد که به طور غیر کلامی اعتماد به نفس فرد را نشان می دهند. مستقیم و صاف ایستادن، ارتباط چشمی برقرار کردن، محکم دست دادن و … تاثیر اولین ارتباط غیر کلامی شما با مصاحبه کننده بسیار مهم است.
بسته به شرکتی که برای مصاحبه به آن مراجعه می کنید نحوه ی لباس پوشیدن شما می تواند متفاوت باشد. اما چند نکته را باید رعایت کنید که آراسته و رسمی باشید و بدانید نحوه لباس پوشیدن شما فرهنگ شما را نشان می دهد.
در ابتدای مصاحبه، مصاحبه کننده به طور مستقیم یا غیر مستقیم اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهد. باید تمرین کنید تا به دقت به حرف های وی گوش بدهید و از آن در طول مصاحبه استفاده کنید. مستقیم به مصاحبه کننده نگاه کنید و نشان بدهید که به حرف های او دقت دارید.
زیادتر از پاسخی که مصاحبه کننده درخواست کرده است صحبت نکنید. اینکار احتمال اشتباه را کم می کند.
مصاحبه ی شغلی یک جلسه ی رسمی و حرفه ای است. این جلسه جای یافتن دوست جدید نیست. پس جدی و با انرژی باشید.
حتماً در مصاحبه از کلمات رسمی و محترمانه استفاده کنید استفاده از کلمات خودمانی و کوچه بازاری جایز نیست.
نگرش شما نقش کلیدی در موفقیت شما دارد. مهارت مقابله با استرس را بیاموزید تا ببینید که در کلام شما نیز نمایان می شود.
گاهی ممکن است مصاحبه کنند سوالی در مورد عملکرد گذشته شما بپرسد. به این گونه سوالات به درستی و با مثال دقیق پاسخ دهید.
در اکثر مصاحبه های شغلی در صورتی که مصاحبه کننده بپرسد که آیا سوالی دارید؟ اکثریت جواب منفی می دهند. اما سوال پرسیدن شما می توان نشانه ی هوشمندی، علاقه و پیگیری شما باشد.
برای استخدام التماس نکنید و با اعتماد به نفس باشید.
این چند مورد از نکات مصاحبه شغلی موفق بود.
این روز ها در جاهای زیادی حرف از کراتینه مو می شنویم. کراتینه مو با مواد گیاهی نیز طرفداران خود را دارد. کراتین در واقع پروتئینی است که در بدن شما ساخته می شود و قوام مو ها و ناخن شما را تضمین می کند. یک نوع درمان کراتین با مواد کراتینه مو نیز وجود دارد که به صاف کردن مو ها کمک می کند.
کراتینه کردن موی سر عموماً با موادی انجام می شود که برای بدن ضرر دارند. بیشتر محصولات کراتینه ی مو حاوی مواد فرمالدهیدی هستند که تنفس کردن بخارات آن برای ریه ها مضر و سرطان زا است.
اگر مایل هستید که روش ایمن تری برای کراتینه مو داشته باشید و از مزایای کراتین واقعی بهره ببرید باید دست به کار شوید و با موادی که در خانه در اختیار دارید یک ماسک موی کراتینه خانگی تهیه کنید.
ماسک های مو راهی سریع و بدون تهاجم برای بهبود سلامت و جوان سازی مو ها هستند. علاوه بر این، مواد طبیعی موجود در ماسک مو به آسانی جذب فولیکول های مو می شود و باعث ضخیم تر شدن مو ها و رشد بهتر آن ها می شود.
زمانی که بدن انسان به اندازه کافی پروتئین در دسترس داشته باشد، بدن خود کراتین را به صورت طبیعی می سازد.
کلید داشتن پوست، مو و ناخن های سالم مصرف غذا های غنی از پروتئین است. در صورت وجود نداشتن پروتئین کافی در رژیم غذایی باید از مکمل های پروتئین استفاده کرد. در این جا یک راهکار برای درست کردن ماسک کراتینه ی طبیعی ارائه می کنیم مخصوص افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند.
یک قاشق غذا خوری روغن آرگان یا روغن جوجوبا (در صورتیکه این روغن ها را در اختیار نداشتید می توانید از سس مایونز استفاده کنید)
یک عدد آووکادو له شده
یک قاشق غذا خوری روغن نارگیل ( در بازار روغن نارگیل فرآوری شده نیز وجود دارد که چربی کمتری دارد و می توانید از ان استفاده کنید، روغن نارگیل فرآوری شده سریع تر از روغن نارگیل خام جذب می شود)
دو قطره بیوتین مایع
تمام ترکیبات گفته شده را به خوبی با هم مخلوط کنید. مو ها و پوست جمجمه را به این مواد آغشته کرده و پوست سر را به خوبی با آن ماساژ دهید. این مواد باید 20 تا 30 دقیقه روی مو ها باقی بمانند تا به خوبی در آن نفوذ کنند.
روغن های ذکر شده سبب افزایش تولید کراتین در مو ها می شود. روش های کراتینه ترمیمی مو در آریشگاه ها گران و هزینه بر است با استفاده از این روش و کراتینه مو با مواد گیاهی در هزینه ها صرفه جویی کنید.
در این نوشته دو روش مزه دار کردن گوشت استیک با سویا سس را خواهید خواند. پیش تر نیز روش های دیگری برای مزه دار کردن گوشت استیک معرفی کرده بودیم اما در آن از سویا سس استفاده نشده بود. در دو دستور زیر از سویا سس نیز استفاده شده است.
در این روش از سیر و سویا سس برای مزه دار کردن گوشت استیک استفاده می شود.
یک دوم فنجان سویا سس
هشت حبه سیر رنده شده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
دو قاشق چای خوری فلفل تازه آسیاب شده
دو تکه استیک با ضخامت حدود سه سانتی متر
سویا سس، سیر، روغن زیتون و فلفل سیاه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سه چهارم از این مواد را در ظرف تابه ای شکلی بریزید و استیک ها را چند بار در این مواد طعم دار کننده زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن آغشته شود و 10 دقیقه به آن زمان بدهید.
سپس استیک ها را به صورت گریل بپزید. هر بار که استیک ها را زیر و رو می کنید از مواد طعم دار کننده باقیمانده روی آن بریزید. پس از پخته شدن کامل به اندازه دلخواه پس از 5 دقیقه برش بزنید و سرو کنید. می توانید استیک ها را آبدار از روی گریل بردارید و می توانید اجازه بدهید کاملاً پخته و سرخ شوند.
در این روش از سویا سس و زنجبیل برای طعم دار کردن استیک استفاده می شود.
حدود 225 گرم گوشت استیک
نمک و فلفل تازه آسیاب شده به اندازه دلخواه
مقدار کلم (اسفناج یا هر سبزی برگ سبز دیگری برای دورچین)
هشت قاشق غذا خوری سویا سس
به اندازه ی یک انگشت زنجبیل تازه پوست کنده شده
یک عدد فلفل قرمز تند (تخم های آن جدا شود و به خوبی ریز شود)
نصف حبه سیر رنده شده
آب یک عدد لیمو ترش تازه
روغن زیتون به مقدار لازم
همه مواد طعم دار کننده را به خوبی با هم مخلوط کنید و آن را روی دو سمت استیک ها به خوبی بمالید و کمی زمان بدهید. کمی از مواد سس را نگه دارید. یک ماهیتابه با اندازه ی مناسب را روی حرارت گرم کنید. استیک ها را در آن بپزید و سپس از همین ماهیتابه برای تفت دادن سبزیجات استفاده کنید. در انتها پس از پخت کامل استیک و سبزیجات از باقیمانده سس روی آن بریزید و سرو کنید. سبزیجات تفت داده شده را در کنار استیک بچینید.
این هم از دو روش مزه دار کردن گوشت استیک با سویا سس .
هورمون اچسیجی یا گنادوتروپین جفتی انسان (به انگلیسی: Human chorionic gonadotropin) از هورمونهایی است که در حین حاملگی تولید میشود. این هورمون توسط جفت ایجاد میشود که تخم را پس از لانهگیری در رحم تغذیه میکند. اچسیجی اولین بار حدود ۱۱ روز پس از لقاح در خون و بین ۱۲ تا ۱۴ روز پس از لقاح در ادرار قابل اندازهگیری است. بهطور طبیعی مقدار اچسیجی هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشود. سطح این هورمون در هفتههای ۸ تا ۱۱ به حداکثر خود رسیده و سپس در ادامه حاملگی کاهش مییابد.
پس از لقاح سلول تخم شروع به تکثیر کرده و بلاستوسیتها را بوجود میآورد. در اطراف سلولهای بلاستوسیت، سلولهای تروفوبلاست و سلولهای سنسیشیو تروفوبلاست بوجود میآیند. سلولهای سنسیشیو تروفوبلاست، اولین سلولهایی هستند که هورمون hCG را تولید میکنند. هورمون hCG تولید شده از سلولهای سنسیشیو تروفوبلاست، بر روی جسم زرد اثر گذاشته و از تحلیل رفتن آن جلوگیری میکند. پروژسترون تولید شده از جسم زرد، بر روی سلولهای دیواره رحم اثر گذاشته و از ریزش آنها جلوگیری کرده و بدین ترتیب، زمینه را برای لانه گزینی و شروع حاملگی آماده میکند. در روز ۲۲، لانه گزینی (Implantation) انجام میشود و با تشکیل جفت، تولید هورمونهای hCG و پروژسترون، توسط سلولهای جفت انجام میگیرد.
زمانها بر اساس سن حاملگی (Gestational Age) [تعداد هفتههایی که از اولین روز آخرین قاعدگی (LMP) گذشتهاست] میباشد:
توجه: این اعداد فقط به عنوان راهنما داده شده و افزایش این هورمون در هر فرد متفاوت میباشد. مقدار مطلق به اندازه سیر تغییرات اهمیت ندارد.
مقادیر پایین اچسیجی علل مختلفی میتواند داشته باشد و میبایست آزمایش طی ۷۲–۴۸ بعد تکرار شود تا با توجه به تغییرات سطح هورمون بتوان قضاوت نمود. سطوح پایین اچسیجی میتواند نشاندهنده موارد زیر باشد:
مقادیر زیاد اچسیجی علل مختلفی میتواند داشته باشد و میبایست آزمایش طی ۷۲–۴۸ بعد تکرار شود تا با توجه به تغییرات سطح هورمون بتوان قضاوت نمود. سطوح بالای اچسیجی میتواند نشاندهنده موارد زیر باشد:
مقدار این هورمون بهطور معمول توسط پزشکان دوباره اندزاهگیری نمیشود مگر این که مشکلی به وجود آمده باشد. در صورت خونریزی، درد شدید شکمی یا سابقه سقط ممکن است پزشک این آزمایش را تکرار کند.
هیچ عاملی نمیتواند مقدار این هورمون را تحت تأثیر قرار دهد بجز داروهایی که حاوی این هورمون باشند. این داروها برای درمان نازایی مورد استفاده قرار میگیرد و پزشک در مورد زمان انجام این آزمایش پس از دریافت این داروها، شما را راهنمایی خواهد نمود. سایر داروها مثل آنتی بیوتیکها، ضد دردها، قرصهای ضد بارداری خوراکی یا سایر داروهای هورمونی هیچ تأثیر بر مقدار این هورمون نخواهند داشت.
منبع : ویکی پدیا
زمان تشکیل ساک حاملگی یا gestational sac تقریباً از هفته ی چهارم بارداری است. ساک حاملگی تا هفته ی نهم بارداری به رشد خود ادامه می دهد و تقریباً روزی یک میلی متر به قطر آن افزوده می شود. یعنی در سن چهار هفته و یک روزگی اندازه ساک حاملگی یک میلی متر و در چهار هفته و دو روز، اندازه آن دو میلی متر است و به همین ترتیب روزانه یک میلیمتر به اندازه ی آن افزوده می شود. اندازه ی ساک حاملگی می تواند مدت زمان بارداری را نیز به خوبی مشخص کند. ساک حاملگی را معمولاً در سونوگرافی های هفته ی پنجم دوران بارداری مشاهده می کنند.
کیسه حاملگی اولین نشانه از بارداری است که در بین هفته سوم تا پنجم با قطر چند میلی متر در سونوگرافی دیده می شود. این ساک حاملگی بدون جنین نیز می تواند باشد که اصطلاحاً به آن ساک حاملگی پوچ گفته می شود.
یک ساک حاملگی عادی در موقعیت مرکزی عادی قرار دارد و در اندومتریوم لانه گزینی کرده است نه داخل حفره ی رحم. در زمان حدود هفته پنج و نیم، یک کیسه ی زرده درون ساک حاملگی دیده می شود.
لازم است بدانید که در ماه های اولیه بارداری سونوگرافی ترانس واژینال نتایج دقیق تری نسبت به سونوگرافی شکمی نشان می دهند. بنا بریان در اینجا از نتایج سونوگرافی ترانس واژینال صحبت خواهیم کرد.
سونوگرافی ترانس واژینال در هفته پنج بارداری قادر به رویت ساک حاملگی است. البته این ساک ممکن است در هفته سوم نیز دیده شود. پس زمان تشکیل ساک چند روز قبل از رویت آن اتفاق افتاده و زمانی که قطر ساک به 2 تا 3 میلی متر برسد توسط سونوگرافی قابل رویت خواهد بود.
اگر از زمان آخرین عادت ماهانه 5 هفته بگذرد و در صورت عدم اندازه گیری هورمون بتا hCG می توان این حدس را زد که بارداری از همان ابتدای اتمام دوره ماهیانه آغاز نشده و ممکنه است در هفته های بعدی رخ داده باشد. در این وضعیتت معمولاً پزشک متخصص از شما می خواهد که چند روز یا هفته ای دیگر صبر کنید تا سونوگرافی بار دیگری انجام شود.
اما اگر آزمایش هورمونی انجام شده باشد و مقدار هورمون بتا hCG بالا باشد و حاملگی را تایید کند، پزشک احتمال بارداری خارج رحمی را در نظر خواهد گرفت. همچنین احتمال سقط و یا عدم پیشرفت حاملگی پیش از تشکیل ساک نیز برای مادران باردار وجود دارد.
سطح هورمون بتا hCG در زمان تشکیل ساک حاملگی بیش از 1800 mUI/ml می شود.
منبع : زمان تشکیل ساک حاملگی چه موقعی است ؟