جو یکی از مواد اولیه مناسب برای تهیه صبحانه مخصوص افراد مبتلا به بیماری دیابت است که سطح قند خون را کنترل می کند. به علاوه، حاوی پروتئین و نیمی از کالری موجود در جو دو سر می باشد. جو دارای مواد معدنی و ویتامین ها شامل کلسیم،آهن،فسفر،پتاسیم و غیره است
نتایج یک بررسی در سال 2016 از دانشگاه لوند در سوئد نشان می دهد که جو می تواند به کاهش سطوح قند خون و خطر ابتلا به دیابت، سلامتی مردم را به سرعت بهبود ببخشد، هم چنین وجود مخلوط فیبرهای رژیمی در جو به کاهش اشتها و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی تاثیرگذار است.
top10homeremedies.com/news-facts/healthy-breakfast-ideas-diabetics.html
منبع : جو ، صبحانه مناسب دیابتی ها