چه غذاهایی مسمویت ایجاد میکند؟

 مواد غذایی مسموم کننده

اگرچه مسمویت مواد غذایی بعد از دو روز برطرف می شود اما مسمویت برخی مواد غذایی بسیار خطرناک است و باید در مصرف آن ها  دقت کرد.

1- دانه کرچک

[caption id="attachment_34350" align="alignnone" width="800"]دانه کرچک دانه کرچک[/caption]

روغن کرچک که خیلی از ما در غذاهایمان استفاده می کنیم , از همین دانه ها تهیه می شود خیلی ها از این روغن برای درمان بیماری های متعدد استفاده می کنند و البته مطالعاتی نیز در همین زمینه انجام شده که مفید بودن آن را تایید می کند .

روغن آن کاملا بی ضرر و غیر سمی می باشد اما حواستان باشد که دانه های کرچک را مستقیما مصرف نکنید ؛ اگر دانه ها جویده و قورت داده شوند ماده ای به اسم ریسین (پروتئین سمی کرچک) از خود خارج می سازد .

ریسین یکی از زهراگین ترین موادی است که برای انسان مضر و خطرناک است با خوردن تنها یک یا دو دانه کرچک شخص جان خود را از دست خواهد داد .

2- ماهی بادکنکی

[caption id="attachment_34351" align="alignnone" width="800"]ماهی بادکندکی ماهی بادکندکی[/caption]

تقریبا همه ماهی های بادکنکی ماده ای به نام تترودوتاکسین را دارا می باشند این سم کشنده هزار و دویست برابر قوی تر از سیانور است .

یک ماهی بادکنکی برای از بین بردن 30 انسان کفایت می کند , تا به امروز هیچ پادزهری برای آن یافت نشده است , با این حال خیلی از مردم در ژاپن از آن مصرف می کنند در ژاپن به این غذا فوگو می گویند یکی از گران قیمت ترین غذاهایی است که در رستوران های شیکشان سرو می شود .

طبق آمار دولتی 30 تا 50 نفر در ژاپن هر ساله به دلیل خوردن فوجو مسموم شده و در بیمارستان ها بستری می شوند .

3- بادام تلخ

 

[caption id="attachment_34349" align="alignnone" width="800"]بادام تلخ بادام تلخ[/caption]

بادام به خودی خود هیچ ضرری ندارد خصوصا بادام هایی که شیرین هستند ، اما در مورد بادام های تلخ باید توجه بیشتری در مصرف آنان به خرج داد .

20 بادام تلخ برای کشتن یک انسان بالغ کافی است اثر آن بر روی بدن همانند سیانور است ، این نکته قابل ذکر است که روغن بادام از بادام های تلخ تهیه می شوند و خطرساز و کشنده نیستند .

همانطور که در این مقاله اشاره کردیم مسمویت غذایی با مصرف این خوراکی ها امکان پذیر است .

منبع :  چه غذاهایی مسمویت ایجاد میکند؟


دستور طرز تهیه کیک ساده با شیر


طرز تهیه کیک ساده با شیر
طرز تهیه کیک ساده با شیر

طرز تهیه کیک ساده با شیر

دستور طرز تهیه کیک ساده با شیر که در این نوشته ارائه می شود در دسته بندی دسر ها قرار داشته و زمان آماده سازی وپخت کیک خانگی ساده با شیر آن در حدود یک ساعت و نیم طول می کشد. این کیک را می توان برای پذیرایی از حدود 10 نفر استفاده کرد و 311 کیلوکالری انرژی دارد.

 

مواد لازم برای تهیه کیک ساده اب شیر

یک دوم فنجان کره

یک فنجان شیر

دو قاشق چای خوری عصاره وانیل

چهار عدد تخم مرغ که به دمای اتاق رسیده باشد

دو فنجان شکر

دو فنجان آرد همه منظوره

دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر

و یک قاشق چای خوری نمک

 

روش تهیه کیک ساده با شیر

فر را از قبل تا دمای 325 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتیگراد (سلسیوس) گرم کنید. قالبی را که می خواهید کیک را در آن بپزید نیز آماده کنید.

کره را در تابه روی حرارت ملایم آب کنید. شیر و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. تا جایی حرارت بدهید که دور آن حباب ایجاد شود و کمی در اطراف قل قل ایجاد شود. در این شرایط یعنی مخلوط بسیار داغ است اما به جوش نیامده است. سپس حرارت زیر آن را کم کنید.

در این بین با یک همزن برقی با سرعت متوسط به بالا تخم مرغ ها و شکر را با هم هم بزنید. حدود 5 دقیقه هم زدن را ادامه بدهید سپس آرد را نیز در ظرفی جداگانه با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید.

وقتی تخم مرغ ها و شکر در اثر هم زدن به حجم سه برابر اولیه رسیدند کم کم مخلوط شیر داغ را به آن بیفزایید. در این زمان سرعت هم زن باید کم باشد. مخلوط آرد را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را که خوب هم زدید مابقی آن را اضافه کنید.

خمیر آماده شده را در قالبی که از قبل در نظر گرفته بودید بریزید. دقت کنید سر آن خالی باشد و فضا برای پف کردن کیک داشته باشد.

پخت این کیک ساده ی وانیلی با شیر در حدود یک ساعت زمان لازم دارد. زمانی که یک خلال دندان را در آن فرو می برید باید تمیز بیرون بیاید و خمیری به آن نچسبد و این یعنی پخت کیک به اتمام رسیده است. دقت کنید کیک زیادتر از زمان لازم در فر نماند و نسوزد.

پس از بیرون آوردن قالب از درون فر 10 دقیقه زمان بدهید تا کیک خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کنید. برخی از افرادی که این دستور را امتحان کرده اند گزارش داده اندکه شیر پر چرب باعث کم شدن پف کیک می شود.

امتحان کردن این طرز تهیه کیک ساده با شیر برای یک عصرانه دلچسب خالی از لطف نیست.

منبع: https://www.idehshot.com/simple-cake-recipe-with-milk/

دستور طرز تهیه کیک ساده با شیر


طرز تهیه شیرینی نخودچی یا شیرینی نخودی


طرز تهیه شیرینی نخودچی
طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

آموختن طرز تهیه شیرینی نخودچی و تهیه ی آن در خانه باعث می شود که از مواد اولیه سالم تری در پخت آن استفاده کنید و حتی شیرینی خوشمزه تری را نیز بتوانید تهیه کنید. اگر به آشپزی و شیرینی پزی علاقه دارید این دستور را امتحان کنید.

شیرینی نخودی یاد آور ایام عید نوروز است و طرفداران زیادی دارد.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودی

500 گرم آرد نخود چی مرغوب

250 گرم روغن قنادی یا روغن جامد یا کره

250 گرم شکر دانه ریز یا پودر قند

1 قاشق غذا خوری زعفران ساییده شده

1 قاشق چای خوری هل ساییده شده

پودر یا خلال پسته و بادام به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی نخود چی

ابتدا کره یا روغن را دمای اتقا قرار دهید تا به دمای اتاق برسد  و اگر کره استفاده می کنید نرم شود. سپس به وسیله هم زن برقی چند دقیقه آن را هم بزنید. سپس شکر دانه ریز یا پودر قند را در کره ریخته و 4 دقیقه خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس پودر هل را به آن بیفزایید و دوباره خوب هم بزنید.

آرد نخود چی را دو تا سه بار الک کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را ورز بدهید اما در ورز دادن افراط نکنید تا خمیر به روغن افتادن نرسد.

در ادامه زعفران را دم کرده به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شما رنگ خوبی پیدا کند.  برای نرم تر شدن خمیر در این مرحله می توانید از چرخ کردن با چرخ گوشت کمک بگیرید.

روی مواد سلفون بکشید و آن را در یخچال قرار داده بگذارید 5 تا 6 ساعت استراحت کند.

فر را از قبل روی دمای 160 درجه سانتیگراد (سلسیوس) تنظیک کرده و گرم کنید. کاغذ روغنی قنادی روی سینی پخت قرار دهید. خمیر را با وردنه به ضخامت نیم تا یک سانتیمتر روی تخته پهن کنید و به شکل دلخواهتان قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

در این مرحله با ضخامت نیم تا یک سانتی متر از هر شکل دلخواهی می توانید استفاده کنید حتی قالب های گرد بیسکویتهم می تواند برای این خمیر استفاده شود و یا قالب های ریز گل که ظاهری شبیه به شیرینی نخودی بازاری به شما بدهد.

شیرینی ها را با پودر یا خلال پسته و بادام تزیین کنید و به مدت 15 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. زمانی که سطح شیرینی ها کمی طلایی شود یعنی پخت آن کامل شده است و پس از خنک شدن می توانید آن را از سینی جدا کنید و در ظرف دل خواهتان سرو کنید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار ساده است. این دستور را در منزل امتحان کنید.

منبع:طرز تهیه شیرینی نخودچی یا شیرینی نخودی