فواید و خواص قهوه قارچ گانودرما


فواید قهوه گانودرما که بیش از 2000 سال پیش مورد استفاده قرار می گرفته است، شامل فواید متعدد درمانی و آرامبخشی است. قارچ گانودرما با نام های محلی قارچ رِیشی و قارچ لینگژی نیز شناخته می شود.

در مقایسه با قهوه معمولی می تواند گفت که قهوه قارچ گانودرما کافئین کمتری دارد و مواد مغذی بیشتری در آن وجود دارد. گانودرما نیز مانند قهوه طعم تلخی دارد که بسیاری از افراد از آن لذت می برند. قهوه گانودرما از ترکیب پودر قارچ گانودرما با قهوه تهیه می شود و تمام خواص گانودرما در آن وجود دارد.

قهوه گانودرما چیست ؟

قهوه گانودرما سالم، از ترکیب گانودرمای قرمز و قهوه تهیه می شود. قارچ گانودرما در افسانه های چین به عنوان قارچ جاودانگی نیز شناخته می شود و روی درختان رشد می کند. هزاران سال پیش مردم چین تصور می کردند گانودرما همان اکسیر جاودانگی است. تحقیقات علمی نیز خواص درمانی و فواید گانودرما را اثبات کرده اند و نوشیدن قهوه گانودرما می تواند تمام آن فواید از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، جوانسازی، رفع خستگی، مقاله با سرطان، کاهش قند خون و … را به ارمغان بیاورد.

از طرفی گفته می شود که قارچ گانودرما دارای خواص آرامبخشی و کاهش استرس است. اضافه شدن چنین خاصیتی به نوشیدنی قهوه بسیار فوق العاده است.گاهی به مخلوط گانودرما و قهوه، مواددیگری مانند شیرین کننده استویا و نعنا نیز اضافه می شود تا طعم بهتری به آن بدهد.

قهوه گانودرما به دلیل خواص قهوه گانودرما برای آن ایجاد می کند، موجب بی خوابی نمی شود و حتی برعکس می تواند خوابی آرام را در پی داشته باشد. قهوه معمولی بدون گانودرما خصیت اسیدی تری نسبت به قهوه گانودرما دارد زیرا قارچ گانودرما یکی از قلیایی ترین مواد خوراکی در دنیاست. به همین دلیل استفاده از این قهوه برای افرادی که دچار مشکلات معده و روده هستند مناسب است.

فواید درمانی گانودرما

تحقیقات علمی زیادی برای اثبات خواص قهوه گانودرما در دنیا انجام شده اند و اکثر آن ها خواص درمانی قارچ گانودرما را تایید می کنند. اما، سازمان غذا و دارو هنوز به طور رسمی این قارچ را با ویژگیهای منحصر به فردش نپذیرفته است. قهوه گانودرما نیز دارای تمام خواص و فواید گانودرما خواهد بود. این فواید عبارتند از:

  • وجود مواد مغذی، انواع ویتامین ها و املاح معدنی در گانودرما
  • وجود مواد آنتی اکسیدان با سطح بالا در گانودرما (حتی بیشتر از چای سبز)
  • سم زدایی از بدن
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کمک به درمان عفونت
  • درمان آلرژی
  • بهبود عملکرد کبد و کلیه
  • کاهش قند خون
  • عوارض جانبی احتمالی

ممکن است گانودرما با برخی از داروهای خاص مانند دارو های کاهش فشار خون تداخل داشته باشد و یا باعث خشکی دهان، گلو و بینی شود. چنین موارد نادری نیز باید در کنار تمام فواید قهوه گانودرما در نظر گرفته شود.

منبع: فواید و خواص قهوه قارچ گانودرما

طرز تهیه کیک صبحانه ساده وانیلی


طرز تهیه کیک صبحانه ساده
طرز تهیه کیک صبحانه ساده

طرز تهیه کیک صبحانه ساده

طرز تهیه کیک صبحانه ساده یا یک کیک عصرانه خوشمزه در این نوشته ارائه شده است. برای پخت این کیک خوشمزه خانگی به زمانی در حدود یک ساعت نیاز دارید تا مواد اولیه را آماده کرده و آن را بپزید.

 

مواد لازم برای کیک صبحانه یا عصرانه

سه چهارم فنجان شکر دانه ریز

نصف فنجان آرد همه منظوره

یک قاشق غذا خوری نشاسته ذرت

هفته سفیده تخم مرغ بزرگ

دو قاشق چای خوری عصاره وانیل

سه چهارم قاشق چای خوری کرم تارتار (برای پف کیک)

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

خامه زده شده برای روی کیک

میوه تازه برای تزیین

طرز تهیه کیک صبحانه
طرز تهیه کیک صبحانه

دستور تهیه

ابتدا فر را تا دمای 325 درجه فارنهایت یا 160 درجه سلسیوس (سانتیگراد) گرم کنید و قالبی را که انتخاب کرده اید (ترجیحاً قالب مستطیلی) چرب کنید.

در ظرفی یک چهارم فنجان از شکر را با آرد و نشاسته ذرت مخلوط کنید. مواد را کنار بگذارید و در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ، وانیل، کرم تارتار و نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید. این مخلوط را با سرعت متوسط همزن تا جایی هم بزنید تا فومی شود که معولاً 30 ثانیه طول می کشد. آهسته و به تدریج مابقی شکر را به این مخلوط اضافه کنید. و در همین حین همزن نیز روشن باشد. در این مرحله نیاز به 4 دقیقه هم زدن داریم.

سپس یک سوم از مخلوط آرد را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با یک قاشقک آهسته هم بزنید. نحوه هم زدن باید طوری باشد که مخلوط فومی لایه لایه روی هم بیاید. از حواشی ظرف نیز غافل نشوید.

دو سوم مابقی مخلوط آرد را نیز به همین ترتیب در دو مرحله دیگر اضافه و مخلوط کنید. هر مرحله تقریباً 5 دقیقه زمان نیاز دارد تا مخلوط شدن مواد کامل شود. مطمئن شوید که گلوله های آرد باقی نمانند وگرنه کیفیت کیک شما را پایین می آورند.

طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه
طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه

پخت کیک

خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر خود بریزید و آن را در فر به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. زمان پخت به ضخامت خمیر در قالب وابسته است. هر چه ضخامت بیشتر زمان پخت هم بیشتر. پخت کیک زمانی کامل شده است که اگر خلال دندانی را در وسط آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید و از مواد خمیر به آن نچسبد.

این کیک را به محض خروج از فر با برعکس کردن از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود سپس برش زنید. برش های کیک را همراه با خامه زده شده و میوه برای صبحانه یا عصرانه سرو کنید.

استفاده از کرم تارتار در این طرز تهیه کیک صبحانه ساده بر طعم اثر ندارد و اجباری نیست و تنها موجب پف بیشتر می شود.

منبع: طرز تهیه کیک صبحانه ساده وانیلی