فواید اسپند دود کردن

آشنایی با فواید اسپند برای سلامتی

از گذشته تا کنون گیاه اسپند جایگاه خاصی در طب سنتی داشته است به ویژه دود کردن اسپند در فرهنگ ما برای دفع چشم زخم بسیار کاربردی بوده است . این گیاه خوراکی نیز هست اما باید در خوردن آن دقت کنید زیرا اگر درست مصرف نشود، عوارضی برای بدن دارد.

در ادامه به برخی خواص این گیاه اشاره میکنیم :

هوا را ضد عفونی می کند.

حافظه را تقویت می کند.

اسپند دود کردن از آلزایمر پیشگیری می کند.

بسیار نشاط آور می باشد.

این گیاه ضد میکروب می باشد.

عصاره اسپند چه خواصی دارد؟

کرم های روده را دفع میکند  و از بین می برد.

درمان درد معده

درمان روماتیسم

افزایش و دفع ترشح شیر

از عصاره ی اسپند به عنوان مسکن برای رفع درد نیز استفاده می شود.

نکته:دود کردن گیاه اسپند همراه با کندر نیز مغز را گرم می کند.

منبع : فواید اسپند دود کردن

آموزش طرز تهیه کیک تولد


طرز تهیه کیک تولد
طرز تهیه کیک تولد

طرز تهیه کیک تولد

این مدل طرز تهیه کیک تولد یک دستور ساده و خوشمزه است که پیشنهاد می کنیم آن را امتحان کنید. پخت کیک خانگیهمیشه لذت بخش است چه رسد به اینکه برای تولد باشد.

 

مواد لازم برای تهیه کیک تولد

یک فنجان کره که به دمای اتاق رسیده باشد

دو فنجان شکر سفید

یک قتشق چای خوری عصاره وانیل

چهار عدد تخم مرغ که به دمای اتاق رسیده باشد

سه قاشق چای خوری بیکینگ پودر

سه فنجان آرد همه منظوره

یک فنجان شیر که به دمای اتاق رسیده باشد

به اندازه نوک انگشت نمک

 

روش تهیه کیک تولد

فر را از قبل تا دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد (سلسیوس) گرم کنید و قالب کیک خود را چرب کنید. برای این حجم مواد قالب مستطیلی 22 در 33 سانتی متر و یا قالب گرد با قطر 20 تا 22 سانتی متری مناسب است.

شکر و کره را با هم زن به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک دست خامه ای شوند. این کار حدود 5 دقیقه زمان می برد.  زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. زرده ها را به ترتیب به شکر و کره اضافه کرده و یکی پس از دیگری هم بزنید.  سپس عصاره وانیل را در مخلوط ریخته و هم بزنید.

بیکینگ پودر، آرد و نمک را از قبل با هم مخلوط کنید. و این مخلوط را در سه مرحله به مواد قبل اضافه کنید در این بین شیر را نیز به دو قسمت تقسیم کرده و در فواصل آرد بیفزایید. در مرحله برای مخلوط کردن، هم زن را به تمام قسمت های ظرف بچرخانید تا آرد روی دیواره نماند.

در ظرفی جدا گانه سفیده ها را با نوک انگشت نمک به خوبی هم بزنید تا کف کند و وقتی ظرف را بر میگردانید از آن نریزد.

حالا سفیده هم زده شده را به مخلوط قبلی اضافه کنید و با قاشقک هم بزنید تا پف آن کم نشود. برای این کار می توانید سه چهارم از سفیده ی هم زده شده را اضافه کنید، آن را هم بزنید و سپس بقیه ی آن را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. این سفیده ی هم زده شده نقش زیادی در پف کردن و اسفنجی شدن کیک دارد و می تواند کیفیت کیک تولد را بسیار تحت تاثیر قرار دهد.

حالا مواد کیک را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بسته به قالب استفاده شده و عوامل دیگر مدت زمان پخت کیک بین 25 تا 35 دقیقه خواهد بود. پخت کامل آن را با فرو کردن یک خلال دندان می توان تشخیص داد. اگر از خمیر کیک به آن نچسبند یعنی کیک مغز پخت شده است.

این طرز تهیه کیک تولد را حتماً امتحان کنید.

منبع:آموزش طرز تهیه کیک تولد


معرفی کتاب خاطرات سفیر


کتاب خاطرات سفیر

کتاب خاطرات سفیر

کتاب خاطرات سفیر نوشته دکتر نیلوفر شادمهری از خاطرات او در خوابگاهی در فرانسه به عنوان یک ایرانی و به عنوان یک بانوی مسلمان است. مهارت او در بحث منطقی باعث شد سفیری برای دفاع از ایران و دفاع از اعتقادات یک مسلمان ایرانی باشد. او بخشی از رویدادها و تجربیات خود را با زبان ساده و جذاب به تحریر درآورده است. بخش هایی از آن را در جهتمعرفی کتاب بخوانید.

 

نوشته پشت جلد

و من شدم “ایران” ! من باید پاسخگوی همه ی نقاط قوت و ضعف ایران می بودم. انگار من مسئول همه شرایط و وقایع بودم. چاره ای نبود و البته از این ناچاری ناراضی هم نبودم. من ناخواسته واسطه انتقال بخشی از اطلاعات شده بودم و این فرصتی بود تا آنطور که باید و شاید وظیفه ام را انجام دهم. تصمیم گرفته شده بود! من سفیر ایران بودم و حافظ منافع کشورم و مردمش.

 

فهرست مطالب

پیش از آغاز
معیار مهم من از نظر استاد
معمای چهار دست مردد
خوشامدی لعنتی
تأثیر تلفظ دقیق کلمات بر نتیجه بحث
آغاز یه دوستی
خداوند شکلات و بحث رو دوست داره
روز اعتصاب، مستند آرته
عدو شود سبب خیر…
وَ یُرزُقهُ مِن حَیثُ لا یحتَسِب
جایی برای زندگی
مارمولک پخته یا حلزون برشته؟
چه کسی مسیح رو به صلیب می‌کشه؟
او
جشن دوستی ها” ی دانشگاه”
خاطره سگی
بحران هویت
روزی که به مفید بودن «در» شک کردم!
مهمونای خوابگاه (قسمت اول)
مهمونای خوابگاه (قسمت دوم)
مهم‌ترین درس استاد
یه عالم جامع ‌الشرایط بی‌حجاب!
کنفرانس مد
ویرجینی مریضه
امنیت‌ هایی که از دست می ‌رن
سلیم‌ النفس
حماسه ثنا
اعتماد به ‌نفست من رو می‌کشه
روزی تو خواهی آمد
ادیبانه…
اتاق پرو به وسعت شهر!
شبی که دوست داشت سحر بشه

 

قسمتی از مقدمه کتاب

… القصه! به عنوان دانشجوی ممتاز، موفق به دریافت بورس دوره ی دکترا در رشته “طراحی صنعنی” شدم. علاقه شخصی و بررسی های مطالعاتی پیرامون موضوع رساله ام من را در انتخاب کشور فرانسه مطمئن تر کرد و سرانجام راهی پاریس شدم.

دوران تحصیل، جدای از آموزه های علمی و دانشگاهی، تجربیات زندگی اجتماعی را هم همراه دارد. طوری که گاهی می بینی آنقدر که در مورد دوم خیر و برکت هست در مورد اول نیست. برای من که طراحی صنعتی را بسیار دوست داشتم، چندین سال مطالعه در این حیطه و شاخه های مرتبط با آن به خودی خود جذاب و انگیزه بخش بود.

از وقتی به خاطر دارم بحث کرده ام! نه اینکه خودم بحث را راه بیندازم، که اگر من هم نمی خواستم بروم طرف بحث، بحث می آمد طرف من! و این چنین شد که نوعی زندگی مسالمت آمیز بین من و بحث کردن شکل گرفت و همچنان ادامه دارد.

کتاب خاطرات سفیر متن شیرین و جذابی دارد.

منبع:

معرفی کتاب خاطرات سفیر

طرز تهیه کیک ساده وانیلی در خانه


طرز تهیه کیک ساده

طرز تهیه کیک ساده

طرز تهیه کیک ساده همانطور که از نامش پیداست ساده است. کیک ساده می تواند پایه ای برای کیک تولد با تزیین های زیبا باشد. این نوع کیک را به جز با وانیل با کاکائو و دیگر اسانس ها نیز می توان طعم دار کرده و به راحتی در خانه درست کرد. ماندگاری کیک نسبت به بیسکویت کمتر است اما طرفداران بیشتری دارد.

 

مواد لازم برای تهیه کیک ساده

1 فنجان یا 200 گرم کره که به دمای اتاق رسیده باشد

3 فنجان آرد همه منظوره

1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک و یک چهارم فنجان شکر

4 عدد تخم مرغ بزرگ که به دمای اتاق رسیده باشد

یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل

یک و یک چهارم فنجان شیر پر چرب( یا سه چهارم فنجان خامه که با یک دوم فنجان آب مخلوط شده باشد)

 

روش تهیه کیک ساده

فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. دو قالب کیک با قطر حدود 22 سانتی متر در نظر بگیرید. کف قالب ها را با کره چرب کرده و کاغذ شیرینی پزی کف آن پهن کنید. روی کاغذ را هم با کره چرب کرده و آرد پاشی کنید. دقت کنید اگر آرد زیادی ریخته شد اضافی آن را خارج کنید.

3 فنجان آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم در ظرفی مخلوط کنید. سپس کره را در ظرفی جدا گانه همراه با شکر بریزید و با هم زن با دور متوسط رو به بالا هم بزنید تا کاملا یکدست شود. این کار حدود سه دقیقه زمان می برد. سرعت همزن را روی متوسط تنظیم کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی در ظرف کره بشکنید و هم بزنید. سپس وانیل را به ان اضافه کنید. در مرحله مخلوط یکدست به نظر نمی رسد. حالا مخلوط آرد را طی سه مرحله باید اضافه کرده و خوب هم بزنید و در فواصل آن کم کم شیر را نیز اضافه کنید. یعنی ابتدا آرد، سپس کمی شیر، دوباره آرد و سپس مابقی شیر و در نهایت یک سوم آخر آرد را اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را در دو قالب کیک که از قبل اماده کرده بودید بریزید. مدت زمان پخت کیک ها درون فر حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشد. پخت کیک زمانی کامل می شود که سطح آن طلایی شود و اگر خلال دندانی را وسط آن فرو ببرید پس از بیرون آمدن خمیری به آن نچسبیده باشد. پس از پخت حدود 10 دقیقه زمان بدهید تا خنک شود.

حالا می توانید کیک های پخته شده را به صورت عرضی برش بزنید و انواع میوه ها مانند موز و یا خامه شکلاتی و غیره بین آن قرار دهید و به دلخواه تزیین کنید. طرز تهیه کیک ساده واقعا ساده است.

 منبع:

طرز تهیه کیک ساده وانیلی در خانه

طرز تهیه کیک ساده بدون فر در خانه

طرز تهیه کیک ساده بدون فر
طرز تهیه کیک ساده بدون فر

طرز تهیه کیک ساده بدون فر

برای کسانی که گاز فر دار ندارند آموختن طرز تهیه کیک ساده بدون فر می تواند بسیار راهگشا و پایه ای برای درست کردن انواع کیک با تزیین های زیبا حتی برای مراسم های خاص باشد. کیک ساده برای پخته شدن به فضایی شبیه فر نیاز دارد که می توان این فضا را در قابلمه با درپوش دم کنی و یا در زود پز که ر آن محکم بسته می شود شبیه سازی کرد.

 

مواد لازم برای تهیه کیک ساده بدون فر

یک و نیم فنجان آرد ساده

یک فنجان شکر دانه ریز

یک عدد تخم مرغ

یک دوم فنجان روغن نباتی یا کره

یک قاشق چای خوری جوش شیرین

یک فنجان شیر

یک قاشق چای خوری اسانس وانیل یا هر اسانس دلخواه

یک دوم قاشق چای خوری بیکینگ پودر

 

روش تهیه

به روش آماده سازی مواد اولیهه که برای اکثر کیک ها یکسان است، آرد و دیگر مواد خشک را از قبل با هم مخلوط کنید. کره و شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند و سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و سپس مابقی مواد طعم دهنده را به آن بیفزایید و با هم زن خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

قالب کیک را با روغن کمی چرب کنید و کاغذ شیرینی پزی در آن پهن کنید و مواد خمیر کیک را درون آن بریزید. دقت کنید قالب را سر خالی بگیرید زیرا کیک پف می کند.

داخل زود پز کمی شن بریزید. یک چهارم کف آن را باید با شن پر کنید. شن ها باعث می شوند فضایی شبیه کوره درون زود پز ایجاد شود و نقش فر را برای پخت کیک ایفا می کنند.

ابتدا اجازه بدهید فضای داخل زودپز و شن ها گرم شوند. دقیقا مانند فر که از قبل باید روشن شود. سپس قالب پر شده از مواد کیک را رووی شن ها قرار دهید.

زمان پخت کامل کیک در حدود نیم ساعت است. از بوی خوش ایجاد شده و همچنین با استفاده از یک خلال دندان یا چنگال که با فرو کردن به داخل کیک باید تمیز بیرون بیاید و از مواد خمیر به آن نچسبد می توانید از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید.

پس از پخته شدن کیک آن را از زود پز بیرون آورده و کاغذ را به آرامی از قالب جدا کنید. کیک پخته شده را در ظرف دیگری قرار دهید تا خنک شود.

این کیک ساده را می توانید از وسط برش زده و در بین دو لایه شکلات و میوه قرار دهید. این کیک می تواند پایه ای برای کیک تزیین شده تولید باشد. طرز تهیه کیک ساده بدون فر مانند طرز تهیه بیسکویت بدون فر بسیار کار راحتی است.


منبع : طرز تهیه کیک ساده بدون فر در خانه