کیک چند لایه و جادویی کدوتنبل

آموزش تهیه کیک کدو تنبل

لایه های کدو تنبل و کیک در این دسر هنگام پخت به طرز جادویی جای خود را به یکدیگر می دهند، سپس یک لایه کرم پنیر خامه ای پفکی روی آن قرارمی گیرد.

مواد لازم

لایه کیک

یک بسته پودر کیک آماده
یک فنجان آب
نصف فنجان روغن گیاهی
سه عدد تخمه مرغ

لایه کدو تنبل

نیم کیلو کدو تنبل
یک فنجان شکر قهوه ای( بسته بندی شده)
یک فنجان خامه
سه عدد تخمه مرغ
دو قاشق چای خوری ادویه کیک کدو تنبل
نصف قاشق چای خوری نمک

روکش

دویست و پنجاه گرم پنیر خامه ای نرم
سه چهارم فنجان پودر شکر
یک قاشق چای خوری وانیل
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
دو فنجان خامه
ادویه کیک کدو تنبل

طرز تهیه کیک

دمای فر را روی سیصدوپنجاه درجه فارنهایت قرار دهید. پایین یک ظرف سی و سه در بیست و سه سانتی را با اسپری پخت و پز کمی خیس کنید.

در یک کاسه بزرگ، مواد کیک را با سرعت کم با مخلوط کن خوب هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند. مواد را از دیواره کاسه جدا کنید و آن را با سرعت متوسط هم بزنید. آن را درون ظرفی مرطوب بریزید.

در کاسه بزرگ دیگری، ترکیبات لایه کدو تنبل را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط صافی به دست آید. با دقت مخلوط لایه کدو را روی خمیر کیک قرار دهید.

اجازه دهید کیک تان چهل و هشت تا پنجاه و پنج دقیقه در فر بپزد، و صبر کنید تا سی دقیقه خنک شود،سپس حداقل چهار ساعت آن را داخل یخچال نگه دارید.

در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، پودر شکر، وانیل و یک هشتم قاشق چای خوری نمک را خوب با هم مخلوط کنید. خامه را اضافه  کنید و مدتی هم بزنید. مخلوط نهایی را روی کیک سرد بریزید و ادویه کیک کدو تنبل نیز بر روی آن بپاشید. فراموش نکنید این کیک حتما در ظرف دردار و در یخچال نگه داری شود.

منبع : کیک چند لایه و جادویی کدوتنبل

دستور پخت پنکیک موز خوشمزه

آموزش پنکیک موز ساده و خوشمزه

در این پست قصد داریم تا  طرز تهیه یک پنکیک ساده با موز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای چهار نفر

١و ٣/٤ پیمانه آرد
٢ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
١/٤ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری شکر
٢ عدد تخمه مرغ
١و ١/٤ پیمانه شیر
٤ قاشق غذاخوری کره آب شده
٢ عدد موز تکه شده

ارزش غذایی پنکیک موز

٤٥٠ کالری، ٢٠ ٪‏ سدیم، ٢٦٪‏ درصد چربی ، ٢٤٪‏ پروتئین ٢١٪‏ کربوهیدرات و ١٢٪‏ فیبر

طرز پخت پنکیک

تمام مواد خشک را در یک ظرف کاملا با هم مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه، تمام مواد مایع و تخم مرغ را خوب با هم هم بزنید ( تا زمانی که تخم مرغ کاملا باز شود).
مواد مایع را کم کم به مواد خشک اضافه کنید. تکه های موز را به این مخلوط اضافه کنید و به آرامی تا زمانی که تمام آردها حل بشوند آن ها را بهم بزنید، مراقب باشید که این مخلوط را زیاد هم نزنید چون کره آن از باقی مواد جدا میشود. یک ماهیتابه نچسب را روی شعله متوسط گذاشته و اجازه دهید تا کف آن گرم شود ، برای اطمینان از کافی بودن گرمای ماهیتابه کافی است چند قطره آب داخل آن بریزید، اگر قطره ها بخار شدند، ماهیتابه شما آماده است.
دستمالی را به کمی روغن آغشته کنید و کف ماهیتابه بکشید. این کار باعث میشود پنکیک های شما به ماهیتابه نچسبد.
برای هر پنکیک، نصف پیمانه از مایع تهیه شده را داخل ماهیتابه بریزید و با استفاده از پشت قاشق آن را پهن کرده و به شکل دایره در بیاورید.
هنگامی که روی پنکیک شما حباب های هوا به وجود آمد، پنکیک آماده است تا آن را برگردانده و رویه دیگر را به مدت یک دقیقه حرارت دهید.
پنکیک شما آماده است. نوش جان

منبع : دستور پخت پنکیک موز خوشمزه

آشنایی با اهمیت چربی ، پروتئین و کربوهیدرات ها برای بدن

درباره وظایف و تاثیرات پروتئین ، چربی و کربوهیدرات ها بدانیم

در این مقاله قصد داریم شما را با اهمیت چربی ها،پروتئین ها و کربوهیدرات ها برای رشد و سلامت بدن آشنا کنیم و اینکه بدانیم که هر کدام چه عملکرد مفیدی در بدن دارند .

پروتئین ها

پروتئین ها به رشد بدن کمک می کنند، ماهیچه ها را می سازند و به بدن انرژی می رساند. گوشت، تخمه مرغ، آووکادو ، آجیل و حبوبات مواد غذایی دارای پروتئین هستند.

کربوهیدرات ها

کربوهیدرات ها در واقع قندی هستند که بدن برای تولید انرژی به آن نیاز دارد. کربوهیدرات های ساده که به عنوان قند معمولی نیز شناخته می شوند، و در میوه ها، شیر، شکر و قند سفید وجود دارد، پس از مصرف بلافاصله به بدن انرژی می رسانند. کربوهیدرات های پیچیده که به عنوان فیبر شناخته می شوند، با سرعت کمتری  نسبت به کربوهیدرات های ساده به بدن انرژی می رسانند و در سبزیجات ، نان، برنج، جو و غلات سبوس دار و نخود فرنگی وجود دارد.

چربی ها

بدن شما برای تولید انرژی و استفاده از ویتامین ها به چربی نیاز دارد. چربی ها به دو دسته تقسیم می شوند. چربی های اشباع نشده برای بدن مفید هستند، این چربی ها در آجیل ( دانه ها)، ماهی، زیتون، بادام زمینی و روغن کنولا موجود هستند. دیگر اقسام چربی شامل چربی های اشباع شده که با عنوان چربی های روغن جامد شناخته می شوند خطر ابتلا به بیماری های زیادی را با خود به همراه دارند. این نوع روغن در کره، غذاهای سرخ شده، محصولات پخته شده( شیرینی جات) ، فست فود، شیر های مدت دار و گوشت حیوانات ( از جمله گاو، گوساله، گوسفند و بره) وجود دارد.

منبع : آشنایی با اهمیت چربی ، پروتئین و کربوهیدرات ها برای بدن

آموزش پخت کیک پوره سیب زمینی

روش پخت کیک سیب زمینی

در این پست قصد داریم روش پخت کیک پوره سیب زمینی را به شما آموزش بدهیم ، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

دو تا فنجون پوره سیب زمینی سرد

2قاشق غذا خوری روغن

2قاشق غذا خوری کره بدون نمک

نصف فنجان آرد برای خواباندن در آن

نصف قاشق غذا خوری نمک

یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه

روش تهیه کیک

پوره سیب زمینی به 8 قسمت مساوی  اینچ تقسیم کرده و با استفاده از دست ها آنها را به ضخامت 2/1 اینچ  شکل میدهیم.

روغن را در یک ظرف بزرگ نسوز یا نچسب با دمای متوسط حرارت داده تا جایی که تقریبا دود بلند شود، سپس آرد را با نمک و فلفل در یک بشقاب میکس کرده سپس نان شیرینی را با آرد ترکیب میکنیم و پوره سیب زمینی  را به ماهیتابه اضافه کرده سپس دمای آن را کاهش داده تا زمانی که سطح آن طلایی شود ( 15 تا 20 دقیقه)  با استفاده از یک کف گیر زیر کیک را داخل فر قبل از چرخاندن به سمت دیگر نگاه می کنیم،  سپس به سمت دیگر بر میگردانیم رو ماهیتابه تا رنگش قهوه ایی شود بعد از 15( دقیقه)  کیک پوره سیب زمینی را با اضافه کردن نمک و فلفل آماده شده و باید داغ سرو شود.

منبع : آموزش پخت کیک پوره سیب زمینی

در مورد روغن پالم چه می دانید

تعریف روغن پالم یا روغن نخل

روغن پالم یا روغن نخل از میوه نخل روغنی گرفته میشود . این روغن در آفریقا، آسیای جنوب شرقی و برخی از کشورهای آمریکای جنوبی وجود دارد و به عنوان روغن پخت و پز استفاده می شود.

با فواید روغن نخل آشنا شوید

روغن پالم برخلاف تمام تبلیغات سوء مزایایی برای سلامتی بدن نیز دارد از جمله بهبود سطح انرژی، بهبود بینایی، جلوگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به جلوگیری از پیری زود رس. این روغن همچنین برای زنان باردار نیز مفید است، اما به علت داشتن چربی های اشباع می تواند کلسترول بد خون را بالا ببرد و برای قلب مضر باشد.

برخی از خواص و فواید روغن پالم در زیر شرح داده شده اند:

افزایش سطح انرژی

بتاکاروتن یکی از اجزاء اصلی روغن پالم است و برای افزایش سطح انرژی و تعادل هورمونی مفید است.

بینایی

بتاکاروتن موجود در این روغن برای بینایی مفید است. مقدار زیاد آنتی اکسیدان در این روغن وجود دارد و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. آنتی اکسیدان های موجود در این روغن می توانند باعث کاهش خطر ابتلا به آب مروارید و ماکولا شوند.

قلب و عروق

در روغن پالم هر دو نوع کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL) وجود دارند و در بدن تعادلی بین این دو کلسترول وجود دارند. این روغن برای کسانی که دچار چربی خون هستند، احتمال سکته قلبی و مغزی را افزایش می دهد، اما برای افراد سالم مشکلی ایجاد نخواهد کرد و حتی می تواند مفید باشد.

جلوگیری از سرطان

آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در این روغن با خنثی سازی رادیکال های آزاد از جهش سلولی و ابتلا به سرطان پیشگیری می کند.

زنان باردار

کمبود ویتامین سلامت زنان باردار و جنین را تهدید می کند. در این روغن مقادیر زیادی ویتامین دی، آ و ای و جود دارد. وجود این روغن در رژیم غذایی زنان باردار مفید است و نیازهای بدن آن ها و جنینشان را تأمین می کند.

منبع : در مورد روغن پالم چه می دانید